Experience a safer and more open world

ASSA ABLOY is de internationale voorloper in toegangsoplossingen. Elke dag helpen we miljarden mensen om een meer open wereld te ervaren. ASSA ABLOY Entrance Systems biedt oplossingen voor een efficiënte en veilige stroom van goederen en personen. Ons aanbod omvat een breed portfolio van geautomatiseerde voetgangers-, industriële en residentiële deuren, docksystemen, service en onderhoud.

Heeft u vragen over onze producten en de toepassing hiervan? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder. 

 

Voor algemene vragen

088-0595500

E-mail ons | Volledige contactgegevens

Onze servicemonteurs en onderhoudsspecialisten staan klaar om u te helpen. Bel onderstaand nummer om direct uw storing te melden.

 

Voor storingen

0800-0247365

E-mail ons | Volledige contactinformatie

Complete toegangsoplossingen

Het uitgebreide productaanbod van ASSA ABLOY Entrance Systems met automatische deuren, industriële deuren, snelloopdeuren, hangaardeuren en laad- en lossystemen biedt een volledig portfolio van automatische toegangssystemen voor een comfortabele en veilige toegang tot de vooringang, de achteringang en de verschillende ruimtes binnen een gebouw

Onderhoud en Modernisering

Toegangssystemen zijn een belangrijk onderdeel van uw handelsstroom. Ze moeten vlot werken. Ons team van experts zorgt voor een kosten en energie-efficiënte werking, alsook voor een ononderbroken beschikbaarheid van al uw toegangssystemen.

Onze onderhoudsprogramma's en moderniseringsoplossingen ondersteunen alle types van toegangssystemen van alle merken.

Ondersteuning in designproces

Architects and BIM image

Bekijk hoe wij kunnen helpen met design in iedere fase en bekijk de gehele collectie BIM objecten van ASSA ABLOY Entrance Systems. Bezoek onze designpagina.

EPD Milieuproductverklaringen