Nieuwsarchief

‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

Hoe gaan we duurzamer om met grondstoffen, ruimte en energie? Wat zijn de mogelijkheden voor duurzamer bouwen én renoveren? En hoe kunnen we duurzaamheid en energiezuinigheid implementeren in het gehele bouwproces? Op donderdag 9 november 2017 gaan architecten, ontwikkelaars, installateurs en opdrachtgevers met elkaar in gesprek tijdens ‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

Entry: inspirerende oplossingen voor architecten, bestekschrijvers en bouwkundigen

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in kennisdeling. We hebben ons ten doel gesteld om het leven makkelijker te maken voor iedereen die kan profiteren van veilige, praktische en betrouwbare entreeoplossingen. We bieden u graag de handvatten én de nodige inspiratie om aan de slag te gaan met de meest optimale toegangsoplossingen voor ieder gebouw.

Energie besparen? Kijk verder dan de huidige duurzaamheidsmaatregelen!

Verduurzaming van de Nederlandse samenleving en economie. Dat was het doel van de ruim veertig organisaties die in september 2013 hun handtekening zetten onder het Energieakkoord voor duurzame groei. Door afspraken over energiebesparing, schone technologie en klimaat, werken zij samen aan één belangrijke missie: een schone toekomst.

Een snelle overheaddeur: de voordelen voor uw business

Overheaddeuren zijn populaire industriële deuren en worden veel gebruikt in sectoren als distributie en logistiek, manufacturing en retail. Niet verwonderlijk, want dit type deur is degelijk, betrouwbaar en stabiel. De overheaddeur is er in allerlei vormen en maten, maar één aspect speelt bij vrijwel elke deur een belangrijke rol: de snelheid. Een snellopende overheaddeur met hoge open- en sluitsnelheden, zoals de ASSA ABLOY OH1042S, biedt namelijk diverse voordelen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en comfort. Wat zijn de voordelen van een snelle overheaddeur voor uw business?

1-5 of 45

9 pages

« 1 2 3 4 5 ...