Nieuwsarchief

NIEUW! Compleet draaideursysteem

Elektrische deuropeners bieden uw business belangrijke voordelen. De deuren nemen minimale ruimte in, maar bieden tegelijkertijd een maximale openingsbreedte. Dat ASSA ABLOY Entrance Systems verschillende soorten draaideurautomaten biedt, dat wist u misschien al. Maar wist u dat u vanaf nu ook bij ons terechtkunt voor een compleet draaideursysteem? Ons nieuwe ASSA ABLOY SW200 I draaideursysteem biedt een volledig geautomatiseerd deursysteem, inclusief onzichtbaar armsysteem en een geïntegreerde automaat.

‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

Hoe gaan we duurzamer om met grondstoffen, ruimte en energie? Wat zijn de mogelijkheden voor duurzamer bouwen én renoveren? En hoe kunnen we duurzaamheid en energiezuinigheid implementeren in het gehele bouwproces? Op donderdag 9 november 2017 gaan architecten, ontwikkelaars, installateurs en opdrachtgevers met elkaar in gesprek tijdens ‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

Entry: inspirerende oplossingen voor architecten, bestekschrijvers en bouwkundigen

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in kennisdeling. We hebben ons ten doel gesteld om het leven makkelijker te maken voor iedereen die kan profiteren van veilige, praktische en betrouwbare entreeoplossingen. We bieden u graag de handvatten én de nodige inspiratie om aan de slag te gaan met de meest optimale toegangsoplossingen voor ieder gebouw.

1-5 of 48

10 pages

« 1 2 3 4 5 ...