Kennisbank

Van BREEAM tot BENG: de belangrijkste termen rondom duurzame gebouwen op een rij

Als voorschrijvende partij bent u vaak afhankelijk van wat opdrachtgevers vragen. Dat geldt ook op het gebied van duurzaamheid van een pand. Toch is het belangrijk om de ontwikkelingen, bewegingen en eisen vanuit de markt op dit gebied te volgen. Niet alleen om opdrachtgevers optimaal te kunnen adviseren op het gebied van duurzaamheid, maar ook om toekomstbestendige projecten te garanderen. Want gebouwen die aan de huidige minimale eisen voldoen, doen dat in de toekomst niet meer. Door extra duurzaamheidseisen toe te voegen, is dat moment uit te stellen. Wie zich bezighoudt met duurzaam bouwen ziet echter soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om termen en afkortingen. Daarom zetten we de belangrijkste terminologieën op een rij, op zowel het niveau van gebouwen als afzonderlijke producten.

Optimaal beheer van uw toegangsoplossingen in vijf stappen

Of het nu gaat om industriële deuren voor de productie of distributie- en logistiek-sector of automatische deuren voor de retail, gezondheidszorg of kantooromgevingen; toegangsoplossingen vormen een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsprocessen. Ze moeten goed werken om optimale veiligheid, duurzaamheid, efficiëntie en een goede doorstroom van mensen en goederen te garanderen. Dat u storingen aan uw deuren daarom zoveel mogelijk wilt voorkomen, is logisch. Maar hoe zit het eigenlijk met de kosten die u maakt voor uw toegangsoplossingen? En denkt u weleens na over het toekomstige onderhoud van uw deuren?

Ontdek de nieuwe functionaliteiten van ASSA ABLOY e-maintenance™

ASSA ABLOY e-maintenance™, het online platform voor realtime informatie over al uw automatische toegangsoplossingen, is uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten. Tot de nieuwe functies behoren onder andere de mogelijkheid voor het maken van uitgebreide analyses van producten en kosten, het bekijken van producten op locatie en het melden van storingen aan installaties. Zo hebben gebruikers de relevante (onderhouds)informatie over hun toegangsoplossingen altijd binnen handbereik.

16-20 of 40

8 pages

1 2 3 4 5 ...