Nieuwsarchief | ASSA ABLOY Entrance Systems

Nieuws archief

Nieuws

Decathlon Brussel: meer rust dankzij serviceovereenkomst voor deuren

14.000 mensen per week. Dat is het gemiddelde aantal bezoekers van het vlaggenschip onder de Decathlon-winkels: de locatie in Brussel. Als Facility Manager ben ik verantwoordelijk voor deze winkel en alle andere Decathlon-locaties in België – dat betekent 27 winkels en twee magazijnen. Een serviceovereenkomst voor de verschillende toegangsoplossingen van deze locaties zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Zomervakantie: uw toegangsoplossing staat niet stil

De zomervakantie staat voor de deur. Maar dat betekent niet dat uw automatische toegangsoplossing er even tussenuit gaat. Ook tijdens de zomerperiode moet deze optimaal functioneren om de constante stroom aan personen en goederen door te laten. Neem daarom eens de tijd om de status van uw deur te checken. Is er sprake van slijtage? Klopt de open- en sluittijd nog? Regelmatige controle en onderhoud vergroot de efficiëntie van uw toegangsoplossing.

Muizen en ander ongedierte? Laat ze voor een écht dichte deur staan

Een ouderwetse muizenval is niet de meest effectieve manier om ongedierte te bestrijden. Wereldwijd wordt de wet- en regelgeving op het gebied van ongediertebestrijding aangescherpt; overheden willen het gebruik van chemicaliën terugdringen om de negatieve gevolgen op mens en milieu te verminderen. Hoe houd je die muizen, ratten en insecten dan nog buiten de deur? Gelukkig bestaan er andere, effectievere opties. En wel in de vorm van automatische deuren!

1-10 of 78

8 pages

« 1 2 3 4 5 ...