Nieuws archief

Nieuws

Een veiliger laadperron met een automatisch veiligheidssysteem

Een laadperron is vaak een potentieel gevaarlijke omgeving. Denk u maar eens in: er worden grote hoeveelheden goederen geladen en gelost, het liefst binnen een kort tijdsbestek. Bovendien zijn de belastingen van materialen en oplossingen hoog en kunnen ook andere omgevingsfactoren, zoals regen of weinig licht, een negatieve invloed hebben op de veiligheid.

Doorstories: Een toontje hoger

Voorafgaand aan een concert in de Ziggo Dome raakte ik aan de praat met een man die zijn hoogbejaarde schoonmoeder mee uit nam. Al snel bleek dat we in hetzelfde wereldje werken - als je immers met deuren werkt, werk je in bijna iedereens wereldje - en ben je dus ook tijdens een avondje uit over werk aan het praten. Deze ideale schoonzoon werkt in de machine protectie en is safety consultant.

Decathlon Brussel: meer rust dankzij serviceovereenkomst voor deuren

14.000 mensen per week. Dat is het gemiddelde aantal bezoekers van het vlaggenschip onder de Decathlon-winkels: de locatie in Brussel. Als Facility Manager ben ik verantwoordelijk voor deze winkel en alle andere Decathlon-locaties in België – dat betekent 27 winkels en twee magazijnen. Een serviceovereenkomst voor de verschillende toegangsoplossingen van deze locaties zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Zomervakantie: uw toegangsoplossing staat niet stil

De zomervakantie staat voor de deur. Maar dat betekent niet dat uw automatische toegangsoplossing er even tussenuit gaat. Ook tijdens de zomerperiode moet deze optimaal functioneren om de constante stroom aan personen en goederen door te laten. Neem daarom eens de tijd om de status van uw deur te checken. Is er sprake van slijtage? Klopt de open- en sluittijd nog? Regelmatige controle en onderhoud vergroot de efficiëntie van uw toegangsoplossing.

1-10 of 84

9 pages

« 1 2 3 4 5 ...