Nieuws archief

Nieuws

Klaar voor de toekomst met de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P

Uitzonderlijke thermische scheiding gecombineerd met uitstekende isolatie? Dat is de ASSA ABLOY OH1082P, de nieuwe sectionale overheaddeur van ASSA ABLOY Entrance Systems. De deur is ontworpen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verminderen én kosten willen besparen. De OH1082P richt zich op het verminderen van energieverspilling en voldoet aan bouwvoorschriften – zowel huidige regelgevingen als toekomstige.

Een veiliger laadperron met een automatisch veiligheidssysteem

Een laadperron is vaak een potentieel gevaarlijke omgeving. Denk u maar eens in: er worden grote hoeveelheden goederen geladen en gelost, het liefst binnen een kort tijdsbestek. Bovendien zijn de belastingen van materialen en oplossingen hoog en kunnen ook andere omgevingsfactoren, zoals regen of weinig licht, een negatieve invloed hebben op de veiligheid.

Doorstories: Een toontje hoger

Voorafgaand aan een concert in de Ziggo Dome raakte ik aan de praat met een man die zijn hoogbejaarde schoonmoeder mee uit nam. Al snel bleek dat we in hetzelfde wereldje werken - als je immers met deuren werkt, werk je in bijna iedereens wereldje - en ben je dus ook tijdens een avondje uit over werk aan het praten. Deze ideale schoonzoon werkt in de machine protectie en is safety consultant.

1-10 of 87

9 pages

« 1 2 3 4 5 ...