Wat is een nachtdeur en waarom zou je er een nemen?

/AAES/NL/News/2018/Nachtdeuren-cropped.jpg

Nachtdeuren zijn eigenlijk twee extra deuren die in uw tourniquets kunnen worden geïntegreerd. Ze bieden een extra beveiligingsbarrière bij de ingang en kunnen handmatig of geautomatiseerd zijn.

4 redenen om nachtdeuren te hebben

Efficiëntie

Verminder de verwarring over of uw bedrijf gesloten is of niet. Nachtdeuren sluiten een tourniquetdeur letterlijk af, het is dus voor bezoekers duidelijk dat ze niet naar binnen kunnen.

Veiligheid

Nachtdeuren bieden een extra beschermende barrière bij uw ingang. Toegangscontrole houdt in dat alleen geautoriseerde personen naar binnen kunnen gaan en geautomatiseerde nachtdeuren staan toe dat beveiligings- of receptiemedewerkers kunnen bepalen wie het pand kan betreden en wie niet. Nachtdeuren kunnen ook worden ontworpen om te voldoen aan weerstandsklasse 3 voor toegevoegde inbraakbeveiliging.

Comfort

Geautomatiseerde nachtdeuren zorgen ervoor dat medewerkers nachtdeuren op afstand kunnen sluiten en openen, waardoor hun comfort wordt verhoogd. Ze voegen extra bescherming toe tegen wind en zware regenval 's nachts, en zelfs wanneer de deuren in gebruik zijn, kunnen nachtdeuren worden geprogrammeerd om alleen te openen en te sluiten wanneer dat nodig is om er zo voor te zorgen dat wind, regen en bladeren buiten blijven.

Esthetiek

Omdat nachtdeuren geïntegreerd zijn in de draaideuren, doen ze niets af aan de esthetiek van uw entree.