Nieuws archief

Nieuws

ASSA ABLOY Duurzaamheidsrapport 2018

Duurzaamheid staat al jaren hoog op de agenda bij de ASSA ABLOY Groep. Door sociale en ecologische prioriteiten te stellen, verkleinen we onze impact op het milieu én creëren we kansen voor onze eigen business. We zetten ons continu in om meer te bewerkstelligen met minder middelen. Het verbeteren van de efficiëntie en het nemen van verantwoordelijkheid in de manier waarop we onze middelen en bronnen gebruiken, is dan ook volledig geïntegreerd in onze processen en dragen bij aan betere bedrijfsresultaten.

Vijf overwegingen bij de keuze voor een overheaddeur

Industriedeuren vormen een belangrijk onderdeel van een pand. Niet alleen omdat de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk moeten blijven draaien, maar ook omdat de veiligheid van werknemers en goederen gewaarborgd moet blijven. Maar hoe weet u dan welk type industriedeur, en in het bijzonder de sectionale overheaddeur, het meest geschikt is voor een pand? Deze vijf overwegingen helpen u bij het maken van een keuze.

Klaar voor de toekomst met de nieuwe ASSA ABLOY OH1082P

Uitzonderlijke thermische scheiding gecombineerd met uitstekende isolatie? Dat is de ASSA ABLOY OH1082P, de nieuwe sectionale overheaddeur van ASSA ABLOY Entrance Systems. De deur is ontworpen voor bedrijven die hun energieverbruik willen verminderen én kosten willen besparen. De OH1082P richt zich op het verminderen van energieverspilling en voldoet aan bouwvoorschriften – zowel huidige regelgevingen als toekomstige.

Een veiliger laadperron met een automatisch veiligheidssysteem

Een laadperron is vaak een potentieel gevaarlijke omgeving. Denk u maar eens in: er worden grote hoeveelheden goederen geladen en gelost, het liefst binnen een kort tijdsbestek. Bovendien zijn de belastingen van materialen en oplossingen hoog en kunnen ook andere omgevingsfactoren, zoals regen of weinig licht, een negatieve invloed hebben op de veiligheid.

1-10 of 90

9 pages

« 1 2 3 4 5 ...