Uw bedrijf moet altijd toegankelijk zijn

Geregeld onderhoud kan de levensduur van uw toegangsoplossingen verlengen en onverwachte problemen helpen voorkomen. Met onze onderhoudsprogramma's bent u verzekerd van een betrouwbare, veilige en duurzame werking tijdens de gehele levensduur van uw toegangsoplossingen.

Onderhoudsprogramma's afgestemd op uw zakelijke behoeften

Pro-Active Care-plannen omvatten geplande onderhoudsbezoeken afgestemd op uw zakelijke behoeften. Ons serviceteam geeft advies op basis van factoren als huidige conditie, leeftijd, gebruiksomgeving en gebruiksintensiteit van uw systeem, en raadt vervolgens het plan aan dat het beste aansluit op uw specifieke omstandigheden.

Tabel onderhoudsprogramma's

Met Pro-Active Care heeft u meer mogelijkheden

Pro-Active Care-plannen bieden optionele responstijden, prestatiedocumentatie op maat en gevorderde gebruikerstraining voor facilitair managers en anderen die verantwoordelijk zijn voor veel deuren.

Icoon Pro-Active Bronze

Pro-Active Bronze

Met Pro-Active Bronze heeft u de zekerheid dat uw automatische toegangsoplossing regelmatig geïnspecteerd wordt en veilig is. Onze installateur inspecteert en certificeert uw materiaal op veiligheid en betrouwbaarheid tijdens een aantal bezoeken op locatie die worden ingepland naar behoefte. Extra servicebezoeken (inclusief arbeid, reiskosten en onderdelen) worden gefactureerd tegen een speciaal tarief.

Icoon Pro-Active Silver

Pro-Active Silver

Met Pro-Active Silver profiteert u van alle voordelen van Pro-Active Bronze met als extra voordeel dat arbeids- en reiskosten voor servicebezoeken tijdens kantooruren inbegrepen zijn.

Icoon Pro-Active Gold 

Pro-Active Gold

Met Pro-Active Gold heeft u de ultieme bescherming voor uw deuren en dock equipment; een uitstekende manier om uw onkosten jaarlijks te begroten. U profiteert van alle voordelen van Pro-Active Silver plus vervangende onderdelen.

Icoon Pro-Active Tailor-Flex

Pro-Active Tailor-Flex

Het Pro-Active Care-plan wordt samen met u opgesteld voor optimale flexibiliteit. Met dit onderhoudsplan op maat kunt u uw onderhoudskosten begroten en heeft u de mogelijkheid onderdelen toe te voegen of te schrappen al naar gelang uw beoogde budget en voldoet u tegelijkertijd aan uw algemene prestatie- en veiligheidsbehoeften.