De juiste toegangen verbeteren de verkeersstromen in en uit uw winkel

Verloopt het verkeer door uw entrees soepel?

Succesvolle bedrijven genereren verkeer, en daarom is het van belang dat elke entree de goederen- en personenverkeerstromen op elk moment van de dag aankunnen. Deuren moeten probleemloos open gaan, wanneer klanten uw winkel willen bezoeken, maar dicht blijven wanneer mensen langslopen. Als dit niet soepel functioneert, loopt u het risico van oponthoud bij uw entrees en van verminderd comfort voor personeel en klanten in uw winkel.

Mogelijke gevolgen van belemmeringen en oponthoud:

• Klanten besluiten ergens anders heen te gaan

• Bevoorrading wordt onderbroken

• Aandacht van medewerkers voor de klant wordt afgeleid

 

Betere verkeersstromen bij Metro Cash & Carry 

In hun nieuwe winkel in St. Pölten, Oostenrijk, heeft Metro Cash & Carry de klantenstroom geoptimaliseerd. Bij de hoofdingang en -uitgang zorgt een entreehal met speciale toegangs- en uitgangsdeuren dat winkelpubliek eenvoudig hun weg in en uit de zaak vindt. Aan de achterzijde van de winkel voldoen geïsoleerde dock levellers niet alleen aan de hoge duurzaamheidsnormen van het gebouw, maar zorgen ook dat het laden en lossen soepel, veilig en efficiënt verloopt.

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft jarenlange ervaring in de retail. Bekijk hoe onze deuren ontworpen zijn om uw bedrijf in beweging te houden, ongeacht het type bedrijf:

Kledingwinkels en speciaalzaken

Levensmiddelenwinkels en supermarkten

Hypermarkten

Winkelcentra

Buurtwinkels en tankstations