Albany heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Albany, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Albany nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Albany snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen.

Albany was pionier op het gebied van snelroldeuren door de uitvinding van de eerste snelroldeur van weefseldoek in Zweden in 1968. Sindsdien is het bedrijf internationaal gegroeid en heeft het zich toegelegd op een uitgebreid portfolio aan  producten voor toepassing in de meest uiteenlopende omgevingen. Van productie-industrie tot supermarkt, overal waar met snelle deuren voordeel te behalen valt.

In 2012 is Albany Door Systems B.V. geacquireerd door de ASSA ABLOY Groep.  Naast de uitbreiding naar de achter- en voorkant van het gebouw door de overnames van Besam,  Crawford en Megadoor heeft ASSA ABLOY Entrance Systems haar productaanbod nu ook verder uitgebreid op het gebied van snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Voor u is er niets veranderd! Het productmerk Albany levert nog steeds de betrouwbare en hoogwaardige , evenals de diensten en specifieke kennis!

Albany snelroldeuren voor binnen

Snelroldeuren zijn ideaal in magazijnen, daar waar vorkheftrucs snel heen en weer moeten. Ook zorgen deze deuren voor een goede afscheiding. Klik hier voor alle Albany binnendeuren:

De Albany RR200, RR300, RR300 Plus F+R en RR300 Plus Roestvrij staal en Aluminium zijn helaas niet meer beschikbaar.

Albany strokengordijn

Wilt u in één grote ruimte een afscheiding maken? Daar leent een strokengordijn zich uitermate geschikt voor. Het is ook een relatief goedkope investering. Klik op de link om meer informatie te bekijken:

Albany pendeldeur

Een pendeldeur is een voordelige investering om een opening in uw gebouw, bijvoorbeeld in een supermarkt, eenvoudig af te sluiten. Klik hieronder voor meer informatie:

Albany snelroldeuren voor buiten