Albany heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Albany, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Albany nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Albany snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen.

Albany was pionier op het gebied van snelroldeuren door de uitvinding van de eerste snelroldeur van weefseldoek in Zweden in 1968. Sindsdien is het bedrijf internationaal gegroeid en heeft het zich toegelegd op een uitgebreid portfolio aan  producten voor toepassing in de meest uiteenlopende omgevingen. Van productie-industrie tot supermarkt, overal waar met snelle deuren voordeel te behalen valt.

In 2012 is Albany Door Systems B.V. geacquireerd door de ASSA ABLOY Groep.  Naast de uitbreiding naar de achter- en voorkant van het gebouw door de overnames van Besam,  Crawford en Megadoor heeft ASSA ABLOY Entrance Systems haar productaanbod nu ook verder uitgebreid op het gebied van snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Voor u is er niets veranderd! Het productmerk Albany levert nog steeds de betrouwbare en hoogwaardige , evenals de diensten en specifieke kennis!