Besam heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Besam, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Besam nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij u er alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft.

Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Besam automatische schuifdeuren, automatische deurdrangers en tourniquetdeuren. 

Besam werd in 1962 opgericht als leverancier van automatische deurdrangers voor de Zweedse gezondheidssector. In 1970 werd dit uitgebreid met schuifdeurautomatisering en in 1985 werden ook tourniquetdeuren aan het portfolio toegevoegd. Deze deurautomatisering werd al snel uitgebreid naar andere sectoren, zoals transport en retail, en er volgde een uitbreiding naar andere markten wereldwijd.

Besam Nederland B.V. is in 2002 overgenomen door de ASSA ABLOY Groep en valt nu onder de divisie ASSA ABLOY Entrance Systems. Voor u is er weinig veranderd, alleen het feit dat Besam nu een productmerk binnen ASSA ABLOY Entrance Systems is, in plaats van een bedrijf apart. Wij bieden nog steeds vertrouwde en hoogwaardige Besam producten en diensten en hebben nog steeds de kennis en ervaring binnen dit vakgebied. Daarnaast is ons productenpakket uitgebreid met de Crawford, Megadoor en Albany producten. Dat wil zeggen, naast personenverkeerdeuren bieden wij nu ook industriedeuren, snelroldeuren, hangardeuren en laad- en lossystemen. Onderstaand kunt u snel en eenvoudig naar de juiste producten toe gaan.   

Besam draaideuren

Onze Besam draaideuren hebben weinig ruimte nodig en zorgen voor een maximale openingsbreedte. Er zijn verschillende typen beschikbaar om aan uw zakelijke wensen en eisen te voldoen. Klik hieronder voor alle draaideurautomaten:

Besam tourniquetdeuren

ASSA ABLOY Entrance Systems biedt verschillende typen automatische tourniquetdeuren. Deze deuren zorgen ervoor dat uw klanten zich welkom voelen en bieden optimale klimaatbeheersing. Klik hieronder voor alle typen: