Crawford heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Crawford, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Crawford nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Crawford overheaddeuren en dockequipment.

Crawford begon als producent van garagedeuren, maar richt zich al meer dan 50 jaar op industriële deuren en laad- en lossystemen. In 1966 werd de eerste industriële overheaddeur, afkomstig uit Zweden, op de Nederlandse markt gezet, waarna Crawford Deur BV zich ook specialiseerde in laad- en lossystemen, vouwdeuren en snelroldeuren. Het uitgebreide aanbod aan industriële deuren van Crawford is sinds ruim een halve eeuw in Europa verkrijgbaar.

In 2011 werd Cardo, de moedermaatschappij van zowel Crawford als van Megadoor, overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. Onze naam en huisstijl is hierop aangepast, maar u bent nog steeds verzekerd van onze  vertrouwde expertise en service. Als ASSA ABLOY Entrance Systems blijven we fabrikant en leverancier van de hoogwaardige Crawford- en Megadoor-producten en diensten. De andere merken die deel uitmaken van ASSA ABLOY Entrance Systems, zijn Besam en Albany. De Besam producten richten zich op automatische deuren voor personenverkeer en de Albany producten beslaan  snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Onderstaand vindt u onze Crawford overheaddeuren, vouwdeuren, laad- en lossystemen.

Crawford sectionale overheaddeuren

Overheaddeuren zijn de ideale oplossing voor industrieel gebruik. De deuren zijn makkelijk te bedienen en kunnen in verschillende typen uitgevoerd worden. Hieronder vindt u al onze overheaddeuren:

Crawford dock levellers

Dock levellers zorgen ervoor dat de goederenoverslag snel, makkelijk en soepel verloopt. Er zijn zowel manuele als automatische dock levellers beschikbaar, welke goed aansluiten bij uw eisen. Klik hier voor alle dock levellers:

Crawford dock shelters

Dock shelters zorgen ervoor dat de te laden- en lossen goederen optimaal beschermd blijven, ook bieden ze bescherming tegen weersinvloeden en voorkomen tocht. Zie hieronder het hele portfolio dock shelters:

Crawford laadhuizen

Is er weinig ruimte beschikbaar in uw pand? Dan bieden laadhuizen de perfecte oplossing. Deze systemen zijn eenvoudig aan uw pand vast te maken. Klik hieronder voor meer informatie.

Accessoires laadperron

Staan veiligheid of duurzaamheid bij u hoog in het vaandel? Wij bieden verschillende accessoires, welke uw laadperron veiliger maken en tegelijkertijd uw laad- en losperron energiezuiniger te maken. Klik hieronder voor alle accessoires.