Crawford heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Crawford, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Crawford nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Crawford overheaddeuren en vouwdeuren.

Crawford begon als producent van garagedeuren, maar richt zich al meer dan 50 jaar op industriële deuren en laad- en lossystemen. In 1966 werd de eerste industriële overheaddeur, afkomstig uit Zweden, op de Nederlandse markt gezet, waarna Crawford Deur BV zich ook specialiseerde in laad- en lossystemen, vouwdeuren en snelroldeuren. Het uitgebreide aanbod aan industriële deuren van Crawford is sinds meer dan een halve eeuw in Europa verkrijgbaar.

In 2011 werd Cardo, de moedermaatschappij van zowel Crawford als van Megadoor, overgenomen door de ASSA ABLOY Groep. Onze naam en huisstijl is hierop aangepast, maar u bent nog steeds verzekerd van onze  vertrouwde expertise en service. Als ASSA ABLOY Entrance Systems blijven we fabrikant en leverancier van de hoogwaardige Crawford- en Megadoor-producten en diensten. De andere merken die deel uitmaken van ASSA ABLOY Entrance Systems, zijn Besam en Albany. De Besam producten richten zich op automatische deuren voor personenverkeer en de Albany producten beslaan  snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Onderstaand vindt u onze Crawford overheaddeuren, vouwdeuren, laad- en lossystemen.