Megadoor heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Megadoor, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Megadoor nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Megadoor verticale hefdeuren.

De eerste Megadoor-oplossing werd in 1973 ontwikkeld voor de Zweedse bosbouw, waar men behoefte had aan een extra grote deur met een goede afdichting. Naast het leveren van één extra grote deur, werd in 1977 de eerste Megadoor met meerdere deurbladen geleverd! Waarna het bedrijf zijn activiteiten snel uitbreidde naar de mijnbouw, scheepsbouw en luchtvaart.

In 2012 is Cardo overgenomen door ASSA ABLOY Entrance Systems, de moedermaatschappij van zowel Crawford als van Megadoor. Maar geen nood! Onze vertrouwde dagelijkse werking en service blijven verzekerd. Als ASSA ABLOY Entrance Systems blijven we fabrikant en leverancier van de kwalitatieve Crawford- en Megadoor-producten, -diensten en -kennis. De andere merken die deel uitmaken van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn Besam en Albany. Besam richt zich op automatische deuren voor personenverkeer en Albany richt zich op de snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Hieronder vind u onze megadeuren.