Megadoor heet nu ASSA ABLOY Entrance Systems

Waarschijnlijk bent u op zoek naar Megadoor, maar komt u op deze website uit. Maakt u zich geen zorgen, u bent aan het juiste adres! Zoals de titel al zegt heet Megadoor nu ASSA ABLOY Entrance Systems. Op deze pagina vertellen wij er u alles over en helpen wij u graag de informatie te vinden die u nodig heeft. Zo vindt u onderaan deze pagina de vertrouwde Megadoor verticale hefdeuren.

De eerste Megadoor-oplossing werd in 1973 ontwikkeld voor de Zweedse bosbouw, waar men behoefte had aan een extra grote deur met een goede afdichting. Naast het leveren van één extra grote deur, werd in 1977 de eerste Megadoor met meerdere deurbladen geleverd! Waarna het bedrijf zijn activiteiten snel uitbreidde naar de mijnbouw, scheepsbouw en luchtvaart.

In 2012 is Cardo overgenomen door ASSA ABLOY Entrance Systems, de moedermaatschappij van zowel Crawford als van Megadoor. Maar geen nood! Onze vertrouwde dagelijkse werking en service blijven verzekerd. Als ASSA ABLOY Entrance Systems blijven we fabrikant en leverancier van de kwalitatieve Crawford- en Megadoor-producten, -diensten en -kennis. De andere merken die deel uitmaken van ASSA ABLOY Entrance Systems zijn Besam en Albany. Besam richt zich op automatische deuren voor personenverkeer en Albany richt zich op de snelroldeuren, pendeldeuren en strokengordijnen. Hieronder vind u onze megadeuren. 

Megadoor scheepswerfdeuren

Bij scheepswerven zijn geen normale, maar extra grote deuren nodig. Onze Megadoor scheepswerfdeuren bieden bescherming tegen slecht weer met veel wind en corrosieve omstandigheden. zie hieronder alle Megadoors.

Megadoor vliegtuighangardeuren

letterlijk een megadeur nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze Megadoors zijn ideale oplossingen bij brede deuropeningen en kunnen bestaan uit enkele of meerdere deurbladen. Klik hier om naar alle Albany vliegtuighangardeuren te gaan.