Design en specificatie

/AAES/NL/architects-and-specification/images/Entry_0020.png

Elk pand en elk bouwproject is anders – of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw of publieke gebouwen. Architecten zijn vaak afhankelijk van de wensen van opdrachtgevers, die op hun beurt weer rekening moeten houden met de gebruikers van een bestaand of toekomstig gebouw. Nu de diversiteit aan opdrachtgevers en eindgebruikers alleen maar toeneemt, worden ook de uitdagingen voor architecten veelomvattender.

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft dat elk aspect van een gebouwontwerp – van grote visie tot klein detail – bijdraagt aan het creëren van een inspirerend, leefbaar en duurzaam gebouw. Daarom streven we naar optimale ondersteuning van alle partijen binnen de bouwkolom, waarbij innovatie, betrouwbaarheid, kennisdeling en onze jarenlange ervaring centraal staan.

Voor architecten betekent dat dat we hen ondersteunen met geavanceerde BIM-objecten, pdf-tekeningen en DWG-tekeningen van onze producten. Maar ook dat we openheid bieden over de herkomst van onze producten door middel van EPD’s. De vraag naar duurzame gebouwen is immers groter dan ooit en zowel vanuit de bouwsector als de eindgebruiker is er meer aandacht voor energiebesparing en duurzame ontwikkeling van materialen. Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft voor het voorschrijven van toegangsoplossingen.

Inspiratie is overal

Elk project heeft zijn eigen unieke uitdagingen. We hebben bij een groot aantal projecten voorschrijvers geholpen de juiste oplossingen te vinden.

 

Elke ingang is belangrijk

Elk project heeft zijn eigen unieke uitdagingen. We hebben bij een groot aantal projecten voorschrijvers geholpen de juiste oplossingen te vinden.

 

Aan de slag voor gecertificeerd 'groene gebouwen'

Onze toegangsoplossingen kunnen u helpen voldoen aan certificeringen voor groene bouwen, zoals BREEAM en LEED. Onze architectenconsultants helpen u graag de juiste oplossing te vinden. 

Automatically green

De ASSA ABLOY producten worden gecontroleerd door EPD's, waarvan we tegenwoordig een van de grootste catalogi ter wereld hebben. 

A product for every issue

View our full range of entrance solutions online, complete with downloadable product data and technical information. Find the solution for you.