Symposium "Gebouwlogistiek" TivoliVredenburg, Utrecht

Op maandag 12 juni vond het Symposium Gebouwlogistiek plaats bij TivoliVredenburg in Utrecht. Deze middag hebben diverse experts hun licht geworpen op de Gebouwlogistiek van TivoliVredenburg en gebouwlogistiek in het algemeen.

Tijdens aankomst zijn er een tweetal rondleidingen door het imposante pand van TivoliVredenburg, waarbij alle zalen aan de orde zijn gekomen, evenals de pleinen en tussenruimten. Onderstaand vind u de onderwerpen die de experts aangehaald hebben.

Na het Symposium was er onder het genot van een hapje en drankje de gelegenheid om de laatste innovaties van ASSA ABLOY Entrance Systems te bekijken in de Noviteiten expo. Deze expo heeft zich nu ook naar onze website verplaatst: klik hier om naar de Noviteiten Expo te gaan.

Om een indruk te krijgen van deze middag vind u onderaan deze pagina een video. Daarnaast is er ook een referentiecase over TivoliVredenburg geschreven. Deze vind u hier

Country Manager René Rustenhoven heeft het Symposium geopend.

 

Architect Patrick Fransen van NOAHH vertelde over de ontwerpfase van TivoliVredenburg. 


Hugo Verboven van DPA gaf aan hoe er omgegaan moet worden met de veiligheid in een gebouw. 

 

Heike Gaasbeek voor ASSA ABLOY Entrance Systems

Sander de Jong en Heike Gaasbeek van RPS namen ons mee in BREEAM-NL en de nieuwe certificering WELL. 

 

Directeur van TivoliVredenburg Frans Vreeke sloot het symposium af en vertelde hierbij over zowel de historie als de visie van TivoliVredenburg