Doe mee!

Welkom bij de #doornerds fotowedstrijd!

ASSA ABLOY Entrance Systems organiseert van 3 oktober tot en met 25 november de #doornerds fotowedstrijd! Aan onze fotowedstrijd kan iedereen over de hele wereld meedoen. Meedoen is heel makkelijk, heeft u laatst bijvoorbeeld een opvallend toegangssysteem gezien van ASSA ABLOY Entrance Systems? Aarzel dan niet en plaats de foto op onze #doornerds Facebook of Instagram pagina en tag #doornerds, #assaabloyentrance en #doornerdsnl. Door uw deelname maakt u wekelijks kans op leuke prijzen en uiteindelijk ook op de hoofdprijs!

Doe mee met onze internationale én nationale wedstrijd. Zo werkt het:

Wanneer je een foto plaatst op de #doornerds Facebook of Instagram pagina met de tags #doornerds en #assaabloyentrance speel je mee aan de internationale wedstrijd, maar wil je ook kans maken op de prijzen in Nederland? Voeg dan de tag #doornerdsnl toe!

Iedere week een winnaar!

Iedere week maak je kans om winnaar te worden van zowel de Nederlandse als de internationale wedstrijd. Je maakt dus dubbel kans! Uit alle deelnames zal uiteindelijk ook weer een Nederlandse én internationale hoofdprijswinnaar worden gekozen.

De hoofdprijs in de internationale wedstrijd is een iPad mini, en diverse inzendingen zullen wekelijks al bekroond worden met cadeaubonnen voor Amazon.com, Spotify of Netflix.

De hoofdprijs in Nederland is een Iphone 7 of een Samsung Galaxy S7, ook zullen er wekelijks cadeaubonnen uitgereikt worden voor: Coolblue, Zalando, Dinercheque en Bioscoopbon. Op deze pagina zal op iedere maandag de winnaar van de week bekendgemaakt worden. Speelt u ook mee? Houdt onze pagina dan goed in de gaten, want wellicht valt u ook in de prijzen. Ook zullen alle winnaars een bericht ontvangen.

Deelnemen is heel makkelijk en doe je zo:

  1. Post een foto van een echte blikvanger of een ander interessant toegangssysteem van ASSA ABLOY Entrance Systems op Facebook.com/doornerds en/of op Instagram.
  2. Tag de foto met de hashtags #doornerds #assaabloyentrance en #doornerdsnl.
  3. Volg de wedstrijd en laat u inspireren door andere deelnemers. Like onze pagina op Facebook.com/doornerds en volgen @doornerds op Instagram.

Als u ervoor kiest om uw foto's op Instagram te posten, zorg dan dat uw profiel publiek is. Anders kunnen we uw foto's niet bekijken waardoor deelname aan de wedstrijd onmogelijk is.

Van harte welkom en veel succes!

Post! Tag! Win!