FAQ samenvoeging Beetech en ASSA ABLOY Entrance Systems

/AAES/NL/Campaign-sites/Beetech-merge/Merge.jpg

De juridische samenvoeging van Beetech B.V. en ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland B.V. kan de nodige vragen met zich meebrengen. Onderstaand vind u de meest gestelde vragen en de antwoorden hierop.

Waarom wordt de naam Beetech aangepast naar ASSA ABLOY Entrance Systems?

Beetech is in 2014 overgenomen door de ASSA ABLOY groep. Door deze overname maakt Beetech onderdeel uit van de divisie Entrance Systems. Hier hoort ook een andere bedrijfsnaam bij, namelijk ASSA ABLOY Entrance Systems.  

 

Wanneer gaat de naamswijziging in?

De naamswijziging zal op 1 juni 2017 definitief doorgevoerd worden door de Kamer van Koophandel.

 

Veranderen het BTW nummer, KvK nummer en bankrekeningnummer ook?

Ja, doordat Beetech juridisch samengevoegd wordt met ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland B.V. veranderen deze gegevens vanaf 1 juni 2017. In onderstaande tabel zijn zowel de oude als nieuwe gegevens te vinden:

Was voor 1 juni

Is vanaf 1 juni 2017

Beetech B.V. ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland B.V.
KvK: 18121448 KvK: 09046108
BTW: NL0073.75.517.B.01 BTW: NL0045.11.542.B.02
Bank: NL 66 INGB 067 42 71 246 Bank: NL 66 INGB 067 42 71 246

 

Krijg ik een nieuwe contactpersoon?

Nee, uw huidige contact blijft ook in de toekomst uw contactpersoon.

 

Veranderen de telefoonnummers, de website en de e-mailadressen?

Het telefoonnummer 0416-353500 blijft bestaan. Daarnaast kunt u ook gebruikmaken van het centrale nummer van ASSA ABLOY Entrance Systems 088-059 55 00. Hier wordt u direct doorverbonden met de juiste persoon binnen de organisatie.

De oude voornaam.achternaam@beetech.nl e-mailadressen zijn inmiddels al aangepast naar: voornaam.achternaam@assaabloy.com. Inmiddels zijn alle mailboxen ook aangepast en worden niet meer doorgestuurd. Wilt u snel geholpen worden, stuur dan de mail naar: info.nl.entrance@assaabloy.com

 

Wat biedt deze samenvoeging aan voordelen voor mij?

Deze samenvoeging biedt u één partner voor al uw automatische toegangssystemen. ASSA ABLOY Entrance Systems is namelijk fabrikant, leverancier, installateur en servicepartner van alle soorten automatische toegangssystemen. Dus naast de vertrouwde Beetech snelloopdeuren kunt u nu ook voor industriële overheaddeuren, dock systemen, hangardeuren en deuren voor voetgangers (zoals schuifdeuren) een beroep doen op de uitgebreide kennis van ASSA ABLOY Entrance Systems.

 

Is het mogelijk dat iemand mij persoonlijk uitleg geeft over alle wijzigingen?

Uiteraard komen we graag bij u langs of hebben we telefonisch contact om alle wijzigingen de revue te laten passeren. Neem hiervoor contact op met uw vaste contactpersoon, bel ons op 0416-353500 of stuur een mail naar: info.nl.entrance@assaabloy.com.

 

Er bestaan meerdere vestigingen van ASSA ABLOY Entrance Systems in Nederland. Welke moet ik hebben?

In Nederland heeft iedere vestiging zijn eigen specialisme. De vestiging in Ede is gespecialiseerd in automatische deuren voor personenverkeer, de vestiging in Heerhugowaard is gespecialiseerd in industriële deuren, laad- en lossystemen en hangaardeuren en de vestiging in Waalwijk is gespecialiseerd in snelroldeuren voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De vestiging in Waddinxveen is inmiddels gesloten en is verhuisd naar Waalwijk. 

 

Wat is het verschil tussen ASSA ABLOY Nederland B.V. en ASSA ABLOY Entrance Systems?

De ASSA ABLOY Groep bestaat uit de volgende divisies:

ASSA ABLOY Nederland is fabrikant en toeleverancier van sloten, hang- en sluitwerk en toegangscontrolesystemen. Bekend van de producten NEMEF, LIPS, Yale, EffEff, IKON en ABLOY. Online te vinden op www.assaabloy.nl.

ASSA ABLOY Entrance Systems is fabrikant, leverancier, installateur en servicepartner van alle soorten automatische toegangssystemen. Bekend van de producten Besam, Crawford, Albany en Megadoor. Online te vinden op www.assaabloyentrance.nl.

Beide divisies zijn te herkennen aan het ASSA ABLOY logo en huisstijl.