Schuifdeur zoekt enthousiaste winkeliers!


Een uitnodigende winkelentree, besparen op de energierekening en werken aan de juiste beleving in uw winkel. ASSA ABLOY Entrance Systems weet nu het beste van deze werelden te combineren en is op zoek naar Ambassadoors!

Verschillende onderzoeken tonen aan dat er duizenden euro’s bespaard kunnen worden door het gebruik van een geautomatiseerde winkelentree. Met behulp van een nieuw ontwikkelde calculatietool is het nu mogelijk om de energiebesparing ten opzichte van een open-deur situatie vooraf nauwkeurig te kunnen berekenen. De potentiële besparing is enorm en de terugverdientijd is vaak minder dan drie jaar!

Daarbij zijn er, naast de financiële voordelen en uw maatschappelijke bijdrage, verschillende effecten zichtbaar zoals: verminderde derving, ziekteverzuim en geluidsoverlast. Dit allemaal zónder afbreuk te doen aan het gevoel van gastvrijheid en het aantal klanten in uw winkel.

Om de resultaten van deze calculatietool te kunnen bevestigen, zijn wij op zoek naar winkeliers die tegen sterk gereduceerde kosten met ons de uitdaging aan willen gaan om de winkelentree te verduurzamen.

                         Bent u, of kent u een winkelier die belangstelling heeft?
         Iemand die net als ons in de fysieke winkel gelooft en een bijdrage wil 
                  leveren 
aan een aantrekkelijk en duurzaam winkellandschap? 

         

       Profiteer van deze unieke kans, meldt u hier rechts aan en wordt Ambassadoor!

 

 

Unieke kans!

 

Binnen 1 dag een nieuwe entree!


Profiteer nu van deze unieke kans om       tegen een sterk gereduceerd tarief uw winkelentree te automatiseren!

Wij ontzorgen u volledig van A t/m Z en regelen alles binnen één dag zodat uw winkel gewoon open kan blijven!