ASSA ABLOY toegangssystemen voor distributeurs

Zakelijke mogelijkheden voor distributeurs en detailhandelaren

Wij bieden schuifdeurbedieningen, draaideurbedieningen, profielsystemen en deursluiters aan in grote partijen.

Met ons samenwerken is zeer interessant voor uw bedrijf. Profiteer van de kracht van een wereldwijde toeleverancier, gecombineerd met de persoonlijke service en technische ondersteuning die wij u als onze exclusieve distributeur bieden. Wij stellen een langdurige en persoonlijke samenwerking en relaties op prijs. Samen bouwen we een sterke en winstgevende onderneming op. Ons team van deskundige experts heeft vele jaren aan ervaring in geautomatiseerde toegangssystemen.

Wilt u deel worden van ons brede team en een distributeur worden? Dat bespreken we graag met u!

Draaideurbediening SW100

Een functionele, energiezuinige en krachtige draaideurbediening. De SW100 is de perfecte keuze voor toegangen in de gezondheidssector, huisvesting, kantoren en de publieke ruimte, waar een stille en gemakkelijk toegankelijke oplossing gevraagd wordt. De deur kan eenvoudig met de hand geopend worden dankzij een meewerkende servo-aandrijving.

Lees meer over de SW100 en download de documentatie
Webshop voor distributeurs

Draaideurbediening SW200

De ASSA ABLOY SW200 heeft een unieke openingshoek van 180 graden. Het systeem kan gebruikt worden in alle omgevingen en is een veilige oplossing voor openingen binnen en buiten. De elektromechanische deur opent en sluit zachtjes, onafhankelijk van het gewicht van de deur en externe omstandigheden zoals wind. Een combinatie van veel vermogen en zuinig energieverbruik.

Lees meer over de SW200 en download de documentatie
Webshop voor distributeurs

Draaideurbediening SW300

De SW300 is een slimme en krachtige elektromechanische draaideurbediening. Met een slank design van 70 mm is de bediening geschikt voor gebruik in kleinere ruimtes. De perfecte keuze voor toegangen met veel doorloop in de gezondheidssector, huisvesting, kantoren en de publieke ruimte, waar stille bediening en gemakkelijke toegang belangrijk zijn.

Lees meer over de SW300 en download de documentatie
Webshop voor distributeurs

Schuifdeurbediening SL500

De SL500 maakt uw toegang zowel functioneel als aantrekkelijk. De perfecte keuze voor alle gebouwen met hoge eisen. De bediening wordt geleverd in voorgemonteerde pakketten, voor eenvoudige installatie – plug & play.

Lees meer over de SL500 en download de documentatie
Webshop voor distributeurs

Schuifdeurbediening SL510

De automatische schuifdeurbediening voor klanten met hoge eisen als het gaat om functionaliteit en design. De SL510 is een krachtige en slanke schuifdeurbediening. Het systeem wordt geleverd in voorgemonteerde pakketten voor schuifdeursystemen met één of twee deuren.

Lees meer over de SL510 en download de documentatie
Webshop voor distributeurs

Sensors

Contactloze openingssensors zorgen voor een veilige omgeving voor gebruikers. Wij bieden verschillende soorten sensors aan en al onze sensors voldoen aan hoge eisen met betrekking tot gevoeligheid, functie en betrouwbaarheid. De sensors kunnen bijzonder goed ingezet worden in ziekenhuizen, hotels en restaurants, cleanrooms, de farmaceutische industrie, luchthavens, logistiek en detailhandel.

Webshop voor distributeurs

Profielsystemen

Onze profielsystemen bieden enorm veel flexibiliteit. Alle modellen kunnen aangepast worden om precies aan de eisen van de klant te voldoen. Voor functionele en aantrekkelijke ingangsruimtes. De slanke designprofielen kunnen aan wanden en balken gemonteerd worden. De profielen hebben een dikte van 20 of 30 mm en zijn geschikt voor glas van verschillende diktes.

Webshop voor distributeurs

Word distributeur

Vul het formulier in en we nemen contact met u op