Altijd en overal inzicht in het onderhoud van uw deuren?

Daar zorgt ASSA ABLOY e-maintenance™ voor.

Wat is de status van mijn installaties?

Wanneer organisaties veel installaties in beheer hebben, en in sommige gevallen ook op verschillende locaties, is het voor een beheerder fijn om een volledig overzicht te hebben van wat zich afspeelt op het gebied van onderhoud en storingen aan en van de automatische toegangsoplossingen. 

Wat kost een factuur?

Aangezien alle automatische toegangsoplossingen machines zijn, is het mogelijk dat een storing ontstaat. Deze incidenten zijn vaak erg kostbaar. Want, wat kost u een factuur? Gekke vraag misschien. Maar er wordt binnen organisaties veel tijd en geld besteed aan facturen. Denk hierbij aan de handling voor zowel u als uw collega's, akkoorden en uiteindelijk de verwerking ervan.

Financiële controle

Controle. Erg belangrijk wanneer de verantwoordelijkheid bij u ligt. Maar u zorgt u ervoor dat u maximale controle heeft op de uitgaven die gepaard gaan bij uw automatische toegangssystemen? Heeft u inzicht in de kosten van afgelopen maanden en belangrijker nog, bent u voorbereid op de toekomst?

Oplossingen

Met ASSA ABLOY e-maintenance TM heeft u 24/7 per dag toegang tot alle onderhoudsinformatie van uw toegangssystemen. Zo kunt u op één centrale plek de serviceuitgaven vinden, heeft u inzicht in de veiligheidsstatus van uw installaties, vindt u in één oogopslag de rapporten, statusoverzichten en updates per installatie en locatie. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.