Staat uw deur er deze kerst ook piekfijn bij?

Bekijk de mogelijkheden.

Uitstraling

Maar, ook zien we vaak dat deuren een bijdrage moeten leveren aan de uitstraling van een pand. Dat is bijvoorbeeld het geval bij kantoorgebouwen, bioscopen of hotels. Hier is het van belang dat de uitstraling van het gehele pand zorgt voor een uitnodigend karakter. En op die manier uiteraard mensen trekt naar binnen te gaan. 

Duidelijke signing

Deuren zijn vaak onderdeel van het bedrijfsproces. Zeker in distributiecentra en productiefaciliteiten moeten goederen binnen een zo kort mogelijke tijd op de juiste plek zijn. Voor chauffeurs die zorgen voor de bevoorrading moet het duidelijk zijn waar zij de goederen kunnen laden en lossen. 

Inspiratie

Ieder bedrijf heeft andere wensen, behoeften en eisen. En ook de uitstraling van en voor ieder pand is anders. Hoe leuk is het om de ontwerpen terug te zien in panden die recent ontwikkeld zijn? Daarom hebben wij zowel onze referentiecases als Entry ter inspiratie. 

Oplossingen

Er zijn verschillende manieren om automatische toegangssystemen te betrekken bij uw pand. Zo zie je vaak dat er bij hotels, kantoorgebouwen of bioscopen gekozen wordt voor een tourniquetdeur, vanwege zijn elegante uiterlijk. De verschillende groottes en types zorgen ervoor dat de deur past bij uw gebouw. En ook aan de signing en zichtbaarheid van uw bedrijfspand kan veel gedaan worden. Zo zijn de bedrijfsdeuren in diverse standaardkleuren te verkrijgen, maar kunnen ze ook volledig bedrukt worden. Op deze manier is het voor alle toeleveranciers duidelijk waar er geladen of gelost moet worden.