Weten hoe u uw toegangen beter kunt beveiligen?

Ongenode gasten

Toegangen zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen. En elk bedrijf heeft zijn eigen wensen en eisen met betrekking tot esthetiek, veiligheid en beveiliging. Maar wat bij alle bedrijven van belang is, is de mate van beveiliging. Overdag moeten bezoekers een vrije en snelle toegang hebben tot het pand, maar ’s avonds en in het weekend moet het pand optimaal beschermd zijn tegen inbrekers.  

Borgen van de lading

We zien dat er bij de fysieke borging van goederen vaak het een en ander mis gaat. In veel gevallen staat de vrachtwagen nog niet aangedockt, maar wordt de lading al uitgeladen. Ook komen verzegelde ladingen vaak voor, waarbij de zegel eigenlijk pas verbroken mag worden als de vrachtwagen volledig aangedockt is, maar deze vooraf al verbroken wordt. Beide situaties komen de beveiliging van uw producten en uw pand niet ten goede.

Compartimentering

Wat binnen is moet binnen blijven en wat buiten is moet buiten blijven. Binnen diverse segmenten zien we dat er bepaalde zones niet voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Met het oog op beveiliging in bijvoorbeeld distributiecentra of om besmetting te voorkomen in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Het is allemaal mogelijk.

Oplossingen

Is beveiliging voor u en uw bedrijf van groot belang? Dan wilt u er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw pand, medewerkers en goederen beschermd worden en blijven. Hier kunnen automatische toegangen u bij helpen. Zo zorgt het nieuwe inbraakwerende schuifdeursysteem bijvoorbeeld voor optimale bescherming van uw pand. Uw lading, zowel verzegeld als niet verzegeld, kunt u optimaal beveiligen door bijvoorbeeld het ASSA ABLOY stepdock, waarbij er aangedockt kan worden met gesloten achterdeuren. En voor de compartimentering binnen uw bedrijfspand kunnen diverse oplossingen geboden worden, zoals tourniquetdeuren met toegangscontrole. Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.