Veilige toegangsoplossingen houden de kans op een ongeval klein.

Weten hoe? U komt er hier achter.

Vallen

Het laadperron is een gevaarlijke omgeving. Je hebt te maken met afstappen, verhogingen en achteruit rijdend verkeer. Het komt dan ook voor dat medewerkers van het dock afvallen, doordat de  vrachtwagen van het dock wegrolt of door het te vroeg wegrijden van het dock. 

Stoten of inklemmen

Uit de praktijk zien we dat er met betrekking tot automatische schuif-, draai- en tourniquetdeuren gevaren bestaan op het gebied van stoten of inklemmen. Wanneer een automatisch deursysteem opent komt het vaak voor dat mensen tegen de deurvleugel aan stoten, of hun vingers inklemmen aan de zijkanten van de deur. 

Tocht en kou

Tocht en kou. Je wilt het zoveel mogelijk buiten uw pand houden. Tocht en kou komen op veel verschillende plaatsen voor. Denk bijvoorbeeld aan de receptie van een pand waar veel tocht binnenkomt via de voordeur of aan een opslagloods waar veel tocht en kou binnenkomt, wat niet goed is voor uw medewerkers.  

Oplossingen

Natuurlijk wilt u zowel uw bezoekers als medewerkers een veilige toegang en doorgang tot en in uw pand bieden en de kans op ongelukken zo klein mogelijk houden. Automatische toegangsoplossingen kunnen gevaarlijke situaties beperken en een veilige toegang bieden. Om vallen te voorkomen is bijvoorbeeld het ASSA ABLOY Dock-In systeem een goede toepassing. Om het stoten of inklemmen van vingers tegen te gaan bij automatische personenverkeerdeuren bieden diverse sensoren uitkomst. En als het gaat om tocht en kou voorkomen bij een receptie biedt een tochtsluis met automatische schuifdeuren of een tourniquetdeur uitkomst.  Wilt u meer weten of een afspraak maken met één van onze adviseurs? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.