Vakantietijd? Ook dan zorgen wij voor uw installaties.

Bel gratis 0800 – 0 24 7 365 bij storingen.

Komt een storing weleens gelegen?

Als het gaat om efficiëntie zien wij veel gebeuren bij onze relaties. Een voorbeeld hiervan is een storing. Deze komt werkelijk nooit gelegen! En dit proces loopt vaak niet zo efficiënt als het zou moeten, helemaal in de vakantie. 

Total cost of ownership

De werkelijke kosten van een automatische deur gaan verder dan de aankoop. Het maakt niet uit hoe goed de installatie is, hij zal onderhoud nodig hebben en hij kan defect raken. En deze indirecte, onverwachte kosten kunnen vaak het verschil maken. 

Oplossingen

Zoals de tekst op onze kalender al zegt. Ook tijdens uw vakantie zorgen wij ervoor dat uw installaties in topconditie werken. Het enige dat u hoeft te doen is ons storingsnummer achter te laten bij uw collega’s en zij bellen gratis wanneer u ook daadwerkelijk een storing heeft. Hoe makkelijk is dat?

En wanneer gaat over de totale kosten van uw deur kunt u geld in uw zak houden. Door regelmatig onderhoud, bespaart u geld op de lange termijn. Daarom raden we aan een serviceovereenkomst te sluiten. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.