Gooi uw deuren open om nieuwe kennis op te doen.

Symposium Veiligheid

Deze maand organiseren wij een Symposium bij Schmidt Zeevis in Rotterdam. Dit jaar gaat het Symposium over veiligheid van goederen en personen in fabrieken, distributiecentra en winkels. Denk hierbij aan vallen, stoten of inklemmen, maar ook tocht en kou.

Temperatuurcontrole

In bijna alle sectoren is temperatuurcontrole van groot belang. Denk hierbij aan een gekoeld distributiecentrum, de ontvangst van een ziekenhuis of benzinestations. In deze situaties zie je vaak dat deuren er onnodig open staan, bepaalde ruimtes van elkaar gescheiden moeten worden of de oplossing niet geschikt is voor het pand. 

Ongedierte

Muizen, vliegen, wespen, kakkerlakken en zilvervisjes. Het komt bijna overal voor, maar zeker daar waar met voedingsmiddelen gewerkt wordt. Fabrieken, distributiecentra, winkels, bioscopen, benzine stations, ga zo maar door. Deze moeten absoluut buiten blijven, om de kwaliteit te waarborgen. 

Oplossingen

Verrassend genoeg kunnen automatische toegangssystemen een rol spelen om de temperatuur te beheersen en ongedierte buiten te houden. Om ruimtes van elkaar te scheiden kunnen extra geïsoleerde snelloopdeuren toegepast worden of schuifdeuren met extra afdichtingspakket (TightSeal). En om bijvoorbeeld ongedierte in bioscopen en benzinestations buiten te houden kunnen tourniquetdeuren een wezenlijk verschil maken. Tevens zijn de sensoren van de toegangssystemen van belang. Snel openen en natuurlijk weer sluiten bieden grote voordelen. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.