Automatische deuren dragen bij aan het comfort in uw gebouw.

Hoe houdt u hier rekening mee?

Gebouwlogistiek

Bij zowel de nieuwbouw van panden, maar ook herindeling is het van belang om de rekening te houden met de doorstroming binnen een pand. Hoe komen mensen of goederen uw pand binnen, waar vindt de meeste activiteit plaats en op welke manier kan dat zo efficiënt mogelijk ingericht worden. 

Comfort van personeel

Ook tocht en kou spelen een rol als het gaat om het comfort van uw pand. Deze wilt u natuurlijk zoveel mogelijk buiten de deur houden. Bij de recepties van zowel hotels, kantoorgebouwen, winkels en bioscopen zien we dat er bij binnenkomst veel tocht en kou gemoeid gaat. De medewerker zit dichtbij de toegangsdeur waar kou doorheen komt en wordt sneller ziek.  Een situatie die vermeden moet worden. 

Het gebruik

Naast zowel de gebouwlogistiek als het comfort van het personeel is het ook goed om bij bestaande panden te bekijken of de ideeën die ontwikkeld zijn in het verleden, nog steeds aansluiten bij de huidige behoeften van zowel uw medewerkers als toeleveranciers.

Oplossingen

Op deze manier heeft u een aantal invalshoeken om het comfort van uw pand nóg beter vorm te geven. Het is goed om de gebruiksfunctie van uw pand zowel aan het begin te meten als ook door de jaren heen te evalueren met de gebruikers ervan. Wellicht kunnen automatische schuifdeuren uitkomst bieden om bepaalde ruimtes af te sluiten en andere met elkaar te verbinden. Of misschien moeten bepaalde deuren geautomatiseerd worden, om zo het comfort van uw medewerkers te verbeteren. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.