Symposium Hygiënisch bouwen

/AAES/NL/Landingspages/Symposium-Schmidt-Zeevis/Symp-hygi%c3%abnischbouwen.jpg

Hygiëne is cruciaal voor ieder bedrijf dat voedsel verwerkt, opslaat of vervoert. In de praktijk is het waarborgen van de voedselveiligheid en voldoen aan de vereisten die de keten oplegt een heel karwei. Een gebouw moet hierin vanaf het ontwerp ondersteunen. Hoe dat kan?

Op 25 juni 2018 opent de Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. haar deuren voor relaties van ASSA ABLOY Entrance Systems om dit thema aan de kaak te stellen. Na een exclusieve rondleiding licht directeur-grootaandeelhouder Jos van Vuren het belang van hygiëne toe. Ondernemersvereniging Evofenedex vertelt ons meer over de nieuwe hygiënecode voor transport en opslag die begin dit jaar werd geïntroduceerd. Geerd Jansen neemt ons mee in de ontwikkelingen rondom hygiënisch bouwen en de soms schokkende resultaten van het onderzoek 'Risicoreductie in de foodsector', dat werd uitgevoerd in opdracht van de strategische alliantie PP4C.

Daarna is het tijd voor experts, ervaringsdeskundigen en eindgebruikers om met elkaar in gesprek te gaan. In een interactieve setting brengen we de theorie in praktijk. Het expertpanel bestaat onder andere uit Alicia Zwanikken, jurist vervoerrecht bij Evofenedex; Patricia de Wilde, beleidsadviseur wegvervoer bij Evofenedex; Jos van Vuren, mede-eigenaar van Schmidt Zeevis; Nico Alsemgeest, Architect/Eigenaar van Alsemgeest Design & Build en Henk de Haas, QSHE Manager bij Kuehne + Nagel.

De dag wordt afgesloten met de ASSA ABLOY Noviteiten EXPO, mogelijkheid tot netwerken en - geheel in stijl - een 'High C Haringparty'. 


Het aantal mogelijke deelnemers is beperkt, dus meld u snel aan! 


Bent u erbij? We verwelkomen u graag op 25 juni op het Symposium Hygiënisch bouwen bij de Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam. 

 

We hebben met zorg het volgende programma voor u samengesteld: 

Symposium bij Schmidt Zeevis

14.00 uur | Ontvangst en rondleiding

Met koffie en lekkers gevolgd door een rondleiding door de productie, opslag en logistieke ruimtes van de Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.

 

15.30 uur | Welkom

René Rustenhoven, Country Manager ASSA ABLOY Entrance Systems trapt het plenaire deel af en vertelt over de raakvlakken van de organisatie met het thema hygiëne. 

Jos van Vuren van Schmidt Zeevis

15.40 uur | Het belang van hygiëne

Jos van Vuren, DGA Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. vertelt over de ambitie van het bedrijf en de belangrijke rol die hygiëne hierin speelt. Ook neemt hij ons mee in de wensen en eisen voor de nieuwbouw van het bedrijfspand. 

 Geerd Jansen

16.00 uur | Ontwikkelingen rondom hygiënisch bouwen

Geerd Jansen, General Manager BRECON Group en initiatiefnemer van strategische alliantie PP4C vertelt over de ontwikkelingen en bewegingen rondom het thema voedselveiligheid en koppelt dit aan toekomstige ontwikkelingen met betrekking tot hygiënisch bouwen. 

 Alicia Zwanikken

Patricia de Wilde over de nieuwe hygiënecode voor transport en opslag

16.20 uur | Nieuwe hygiënecode voor transport en opslag van Evofenedex en TLN 

Alicia Zwanikken, Jurist Vervoerrecht Evofenedex en Patricia de Wilde, Beleidsadviseur wegvervoer Evofenedex geven toelichting over het ontstaan en de inhoud van de onlangs vernieuwde hygiënecode voor transport en opslag.  

Pauze

16.45 uur | Pauze

Live talkshow

17.00 uur | Live talkshow met expert panel over hygiënisch bouwen in de praktijk

In een interactieve setting brengen we de theorie in praktijk. Het expertpanel bestaat uit Jos van Vuren, Geerd Jansen, Alicia Zwanikken, Patricia de Wilde, René Rustenhoven, Nico Alsemgeest, architect van de Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. en Henk de Haas, QSHE Manager bij Kuehne + Nagel.

Walking dinner

17.45 uur | ASSA ABLOY Noviteiten EXPO, netwerken en walking dinner

We sluiten de dag af met de mogelijkheid tot netwerken, een walking dinner, en speciaal voor deze dag een "High C Haringparty". Ook kunt u de nieuwste deurinnovaties bekijken in de ASSA ABLOY Noviteiten EXPO

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V.

20.00 uur | Einde