Veiligheid in distributie en logistiek: dit moet u weten

/AAES/NL/News/2019/BN%20Logistica%201020x509px.jpg

Heeft u ook zo genoten van Logistica 2019 en het thema 'smart warehousing'? Wij wel. Op onze stand gingen we in gesprek met bezoekers over de veiligheid van personen en goederen in distributiecentra, magazijnen en productieomgevingen. Welke mogelijkheden bieden nieuwe technologieën voor het vergroten van de veiligheid? En welke rol speelt bijvoorbeeld het onderhoud van toegangsoplossingen bij het handhaven van veiligheid op de werkvloer?

Wellicht bracht ook u tijdens Logistica 2019 een bezoekje aan onze stand. Dan weet u waarschijnlijk dat ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in het belang van veilige, beveiligde en betrouwbare toegangsoplossingen. Om die reden blijven we continu verbeteren, verduurzamen en innoveren. Ook delen we graag onze kennis over de veiligheid van toegangsoplossingen voor de distributie- en logistieksector. In onderstaand overzicht hebben we daarom alle relevante informatie over dit onderwerp voor u op een rijtje gezet.  

Wilt u meer informatie of advies over het thema veiligheid? Neem contact op met onze consultants via 088 - 05 95 500 of info.nl.entrance@assaabloy.com.

Stel hier uw vraag direct online