Kennisbank

Download nu jouw whitepaper Toegangsoplossingen voor controlled environments

Het afsluiten van de toegang tot een ruimte is één ding, maar het afsluiten van een ruimte waarin wordt gewerkt onder zeer gecontroleerde omstandigheden is een tweede. Een toegangsoplossing is in zo’n geval een belangrijke schakel in het bewaken van de klimatologische omstandigheden, zoals temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid, in een ruimte. Als een deur openstaat, kan het klimaat immers niet gewaarborgd worden.

Checklist: een automatische draaideur meenemen in je ontwerp? Tien belangrijke afwegingen

Er zijn verschillende redenen om bij het ontwerp van een pand te kiezen voor een draaideur als toegangsoplossing – zowel voor de entree als binnen in gebouwen. Zo biedt een draaideur een maximale openingsbreedte, terwijl de deur zelf weinig ruimte inneemt. Een automatische draaideur – oftewel een draaideur met een automatische deuropener – draagt bovendien bij aan meer gemak en comfort en verbeterde veiligheid voor gebruikers. Wil je in het ontwerp van een pand een automatische draaideur implementeren? Houd dan rekening met de volgende tien afwegingen.

Ontdek de mogelijkheden van ASSA ABLOY Service op afstand

Een storing of onderbreking van je werkprocessen, dat komt natuurlijk altíjd ongelegen. Automatische deursystemen worden als het goed is niet opgemerkt, maar als ze het niet goed doen dan is het natuurlijk wel zo fijn als het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Maar een extra bezoeker op een locatie, dat biedt soms uitdagingen. Daarom hebben wij besloten om na een succesvolle pilotperiode, onze ASSA ABLOY Service op afstand vervroegd te introduceren.

1-5 of 241

49 pages

« 1 2 3 4 5 ...