Kennisbank

Hoe automatische deuren bijdragen aan een duurzamer gebouw

Volgens het Global Status Report 2017 van de World Green Building Council is 39 procent van de wereldwijde CO₂-uitstoot afkomstig uit de bouwsector. Ter vergelijking: dat is bijna twee keer zoveel als de hoeveelheid CO₂ die de transportsector uitstoot, namelijk 22 procent. De bijdrage van de bouwsector aan de milieubelasting heeft deels te maken met het gebruik van grondstoffen, de vervaardiging van bouwproducten en de hoeveelheid afval die de bouwsector jaarlijks produceert. Maar ook de CO₂-uitstoot van bestaande bouw speelt een rol door koeling, verwarming en energieverbruik. Hoe kunnen automatische toegangsoplossingen bijdragen aan een oplossing?

De vier voordelen van een nachtdeur voor uw pand

De beveiliging van uw pand: daar wilt u niet van wakker liggen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw entree goed beveiligt én aantrekkelijk houdt voor bezoekers? Nachtdeuren als toevoeging op uw tourniquetdeur bieden uitkomst. De deuren, die kunnen worden geïntegreerd in uw tourniquetdeuren, bieden een extra beveiligingsbarrière voor de toegang tot uw pand. Dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

De drie belangrijkste voordelen van een laadhuis

Of u nu werkzaam bent in distributie en logistiek, manufacturing of transport, u wilt er zeker van zijn dat systemen werken, processen zo efficiënt mogelijk verlopen en dat personen- en goederenstromen in goede banen worden geleid. Zeker tijdens het laden en lossen, waar de tijdsdruk vaak groot is en de belasting van materialen en oplossingen hoog. Het installeren van een laadhuis bij een laadperron kan een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van uw laad- en losactiviteiten. We zetten de drie belangrijkste voordelen op een rij.

ASSA ABLOY Duurzaamheidsrapport 2018

Duurzaamheid staat al jaren hoog op de agenda bij de ASSA ABLOY Groep. Door sociale en ecologische prioriteiten te stellen, verkleinen we onze impact op het milieu én creëren we kansen voor onze eigen business. We zetten ons continu in om meer te bewerkstelligen met minder middelen. Het verbeteren van de efficiëntie en het nemen van verantwoordelijkheid in de manier waarop we onze middelen en bronnen gebruiken, is dan ook volledig geïntegreerd in onze processen en dragen bij aan betere bedrijfsresultaten.

Vijf overwegingen bij de keuze voor een overheaddeur

Industriedeuren vormen een belangrijk onderdeel van een pand. Niet alleen omdat de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk moeten blijven draaien, maar ook omdat de veiligheid van werknemers en goederen gewaarborgd moet blijven. Maar hoe weet u dan welk type industriedeur, en in het bijzonder de sectionale overheaddeur, het meest geschikt is voor een pand? Deze vijf overwegingen helpen u bij het maken van een keuze.

66-70 of 241

49 pages

... 11 12 13 14 15 ...