Kennisbank

ASSA ABLOY Entrance Systems en LG Electronics Inc. tekenen een nota van overeenstemming voor de ontwikkeling van een nieuwe transparante OLED automatische schuifdeur

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een nota van overeenstemming (MOU) aangekondigd met LG Electronics Inc. (LG), het toonaangevende bedrijf voor consumentenelektronica voor eersteklas weergaveapparatuur, huishoudelijke apparaten en multimediagoederen, voor de ontwikkeling van een hoogwaardige automatische schuifdeur uitgerust met LG’s Transparante OLED digitale technologie. De officiële ondertekening van de MOU vond plaats op 8 december 2020.

Energiebesparing voor snelroldeuren met nieuwe intelligente 3D-laserscanner ASSA ABLOY Guardian

Wil je als bedrijf energie besparen én tegelijkertijd je bedrijfsprocessen optimaliseren? Dan denk je misschien niet direct aan een deur. Toch kan een snelloopdeur, ook wel snelroldeur genoemd, hieraan bijdragen. Bijvoorbeeld dankzij de snelle open- en sluittijden, de op elkaar afgestemde veiligheidscomponenten en de verschillende soorten impulsgevers voor uiteenlopende situaties. Vooral die impulsgevers, zoals de nieuwe ASSA ABLOY Guardian, spelen een belangrijke rol bij energiebesparing.

6-10 of 251

51 pages

1 2 3 4 5 ...