Kennisbank

Storing melden of serviceaanvraag doen? Nu nog makkelijker met de servicesticker!

De komende tijd voorzien wij al onze deuren van een servicesticker. Op deze sticker staat een unieke QR-code met daaraan gekoppeld een negenletterige code. Omdat deze code weer gekoppeld is aan het installatienummer van de betreffende deur binnen jouw pand, weten wij bij een serviceaanvraag of storingsmelding meteen over welke deur het gaat. Zo kunnen we jouw verzoeken nog sneller oppakken!

ASSA ABLOY Entrance Systems en LG Electronics Inc. tekenen een nota van overeenstemming voor de ontwikkeling van een nieuwe transparante OLED automatische schuifdeur

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een nota van overeenstemming (MOU) aangekondigd met LG Electronics Inc. (LG), het toonaangevende bedrijf voor consumentenelektronica voor eersteklas weergaveapparatuur, huishoudelijke apparaten en multimediagoederen, voor de ontwikkeling van een hoogwaardige automatische schuifdeur uitgerust met LG’s Transparante OLED digitale technologie. De officiële ondertekening van de MOU vond plaats op 8 december 2020.

11-15 of 258

52 pages

1 2 3 4 5 ...