Kennisbank

Energiebesparing voor snelroldeuren met nieuwe intelligente 3D-laserscanner ASSA ABLOY Guardian

Wil je als bedrijf energie besparen én tegelijkertijd je bedrijfsprocessen optimaliseren? Dan denk je misschien niet direct aan een deur. Toch kan een snelloopdeur, ook wel snelroldeur genoemd, hieraan bijdragen. Bijvoorbeeld dankzij de snelle open- en sluittijden, de op elkaar afgestemde veiligheidscomponenten en de verschillende soorten impulsgevers voor uiteenlopende situaties. Vooral die impulsgevers, zoals de nieuwe ASSA ABLOY Guardian, spelen een belangrijke rol bij energiebesparing.

Download nu jouw whitepaper Toegangsoplossingen voor controlled environments

Het afsluiten van de toegang tot een ruimte is één ding, maar het afsluiten van een ruimte waarin wordt gewerkt onder zeer gecontroleerde omstandigheden is een tweede. Een toegangsoplossing is in zo’n geval een belangrijke schakel in het bewaken van de klimatologische omstandigheden, zoals temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid, in een ruimte. Als een deur openstaat, kan het klimaat immers niet gewaarborgd worden.

Checklist: een automatische draaideur meenemen in je ontwerp? Tien belangrijke afwegingen

Er zijn verschillende redenen om bij het ontwerp van een pand te kiezen voor een draaideur als toegangsoplossing – zowel voor de entree als binnen in gebouwen. Zo biedt een draaideur een maximale openingsbreedte, terwijl de deur zelf weinig ruimte inneemt. Een automatische draaideur – oftewel een draaideur met een automatische deuropener – draagt bovendien bij aan meer gemak en comfort en verbeterde veiligheid voor gebruikers. Wil je in het ontwerp van een pand een automatische draaideur implementeren? Houd dan rekening met de volgende tien afwegingen.

16-20 of 258

52 pages

1 2 3 4 5 ...