Kennisbank

Ontdek de mogelijkheden van ASSA ABLOY Remote service

Een storing of onderbreking van je werkprocessen, dat komt natuurlijk altíjd ongelegen. Automatische deursystemen worden als het goed is niet opgemerkt, maar als ze het niet goed doen dan is het natuurlijk wel zo fijn als het probleem zo snel mogelijk verholpen wordt. Maar een extra bezoeker op een locatie, dat biedt soms uitdagingen. Daarom hebben wij besloten om na een succesvolle pilotperiode, onze ASSA ABLOY Remote service vervroegd te introduceren.

Waarom de juiste deur voor een controlled environment zo belangrijk is

Wie werkzaam is in de manufacturing zal ongetwijfeld bekend zijn met de term ‘controlled environment’. Van productie- tot ontwikkelingsbedrijf: steeds vaker is er sprake van een gecontroleerde omgeving waarin werkzaamheden worden verricht onder specifieke omstandigheden. Toch is de term controlled environment zeer breed en kan de omschrijving van toepassing zijn op verschillende omgevingen: van de farmaceutische industrie en laboratoria, tot de foodsector en cold storage, en industrieën zoals hightech, semiconductor en automotive. Welke specifieke eisen worden aan deze omgevingen gesteld? Wat is de rol van een deur hierbij? En waarom is het zo belangrijk dat voor elke omgeving de juiste toegangsoplossing wordt gekozen?

Toegang en bescherming: de cruciale rol van toegangssystemen voor de gezondheidszorg

Het waarborgen van de veiligheid van patiënten, zorgpersoneel en bezoekers is essentieel voor een effectieve zorgomgeving. Van toegang tot het ziekenhuis of een kliniek tot de manier waarop zorgpersoneel met elkaar omgaat en zich door de instelling verplaatst: toegangsoplossingen spelen een cruciale rol voor hygiëne, beveiliging en toegankelijkheid. Ook afdelingen als de spoedeisende hulp met logistieke doorstroom zijn afhankelijk van de werking van toegangssystemen en laadruimtes.

21-25 of 258

52 pages

1 2 3 4 5 ...