Kennisbank

Zo maakt u uw laadperron nog veiliger

Bij laadperrons heerst vaak grote drukte. Dat elk bedrijf, ondanks die drukte, moet zorgen voor optimale veiligheid bij het laden en lossen, spreekt voor zich. Wist u dat het kiezen van de juiste dock levellers, sectionale overheaddeuren en accessoires bijdraagt aan de veiligheid van personeel en voorraden tijdens het laden en lossen? Dergelijke oplossingen zorgen er bovendien voor dat personen- en goederenstromen in goede banen worden geleid. 

Veiligheid rondom uw laaddock: elk ongeval is er één te veel

Voor een laaddock geldt: risico’s en gevaren liggen altijd op de loer. In deze vaak hectische omgevingen is het risico op letsel – of zelfs fatale ongelukken – groot. Sterker nog, 25 procent van de industriële ongelukken vindt plaats bij laadomgevingen. Zoals overal op de werkvloer geldt ook voor uw laaddock dat elk ongeval er één te veel is. Gelukkig kunt u zelf actie ondernemen om de veiligheid rondom uw laadperron te vergroten.

Vergadertafel op kantoor ASSA ABLOY Entrance Systems verrijkt met Toekomststoel

Kinderen van Kindcentrum De Vaart in Heerhugowaard reikten op 9 maart een zogeheten Toekomststoel uit aan René Rustenhoven, Business Unit Manager Industrial Door Solutions van ASSA ABLOY Entrance Systems Nederland. Deze stoel vormt een extra zitplek in de vergaderruimte, bedoeld om een duurzame toekomst mee te nemen in alle besluiten die daar genomen worden. Voor ASSA ABLOY Entrance Systems is de overhandiging van de Toekomststoel tevens het startsein voor een Green Week.

Nice-to-have of must-have? De juiste sectionale overheaddeur maakt een wereld van verschil voor uw business

Sectionale overheaddeuren spelen een cruciale rol voor veel bedrijven. Ze beschermen mensen en goederen tegen weersinvloeden, bieden beveiliging van uw pand en helpen om de arbeidsomstandigheden aangenaam te houden voor werknemers. Om optimaal te profiteren van een sectionaaldeur is het echter wel zaak dat uw deur aansluit bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. We illustreren waar u op moet letten aan de hand van het verhaal van Copenhagen Markets.

Invoering BENG-eisen uitgesteld naar 1 januari 2021

Begin januari 2020 werd bekend dat de invoering van de eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG) is uitgesteld naar 1 januari 2021. Oorspronkelijk zouden de eisen vanaf 1 juli 2020 ingaan. Het uitstel werd aangevraagd door Neprom, NVB-Bouw, Bouwend Nederland, Aedes, IVBN en BNA, omdat de benodigde rekensoftware om de eisen te berekenen eind 2019 nog niet gereed was.

26-30 of 258

52 pages

... 6 7 8 9 10 ...