Bezoek ons tijdens Building Holland 2016

ASSA ABLOY Entrance Systems presenteert kansen en innovatie op gebied van duurzaamheid op Building Holland

ASSA ABLOY Entrance Systems neemt van 22 t/m 24 maart deel aan Building Holland 2016, het jaarlijkse event voor innovaties, duurzaamheid en kennis in de bouw en vastgoedsector. Wij tonen onze kansen en innovaties op gebied van duurzaamheid. Bezoekers ontdekken wat wij te bieden hebben als partner in duurzaam bouwen.

 

Duurzaamheidsdoelstellingen

Voor ASSA ABLOY Entrance Systems zijn innovatie en duurzaamheid uiterst belangrijke thema’s. Het is niet iets wat de onderneming erbij doet. Integendeel, het zit verweven in de bedrijfsstrategie. Innovatie en duurzaamheid staan centraal van ontwikkeling tot uitvoering, én ze bepalen de manier waarop met de omgeving wordt omgegaan.

Op woensdag 23 maart 2016 publiceert ASSA ABLOY Entrance Systems haar vernieuwde duurzaamheidsdoelstellingen tot en met 2020. Het is een vertaling en een publieke bekendmaking van haar ambitieuze doelstellingen op dit vlak.

Doet u dat thuis ook?

Neem uw koelkast. De wanden, het plafond, de bodem en de deur zijn goed geïsoleerd, zodat de producten erin onder ideale omstandigheden worden bewaard. Laat u de deur van uw koelkast open staan en alle kostbare energie ontsnappen? Nee toch?

Dat is nu precies wat vaak gebeurt in bedrijfsgebouwen. Niet alleen blijven laad- en lossystemen en automatische deuren er onnodig wagenwijd open, men laat er ook vaak mogelijkheden tot verbetering onbenut. Daarom toont ASSA ABLOY Entrance Systems wat de mogelijkheden zijn voor de realisatie van een perfect geïsoleerd bedrijfsgebouw.

Open deur voor winkels met visie

Op de zogenaamde Concept Area voor Gezonde Gebouwen introduceren wij ons nieuwste concept voor de retail. Onder het motto ‘Open deur voor winkels met visie’ komt ASSA ABLOY Entrance Systems met een speciale oplossing voor winkels in Nederland. Een universeel toepasbare entree kan 42% energie besparen. Daarnaast is er sprake van minder tocht, meer sfeer en rust in de winkel en minder ziekteverzuim. Dat is wat wij onder meer verstaan onder ‘gezonde gebouwen’. Op de beurs komt u er alles over te weten.

Welkom op Building Holland!

Editie 2016 van Building Holland verwelkomt meer dan 100 topsprekers, waaronder Rem Koolhaas, Willem Vermeend, Thomas Rau en Roger Cox. Wilt u deze afspraak met de toekomst van de bouw- en vastgoedsector niet missen? En wilt u tegelijk ook de vernieuwende toegangsoplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems ontdekken?

Wij nodigen u van harte uit! Klik hier voor uw vrijkaart! 

Leuk extraatje: wie van 22 t/m 24 maart onze stand bezoekt ontvangt een gratis uitrijkaartje!

 

Beursinformatie

Locatie: RAI Amsterdam  |  Europaplein, 1078 GZ Amsterdam
ASSA ABLOY Entrance Systems stand: 9.028 (hal 9)

Openingstijden:
22 maart  |  12.00 - 18.00 uur
23 maart  |  10.00 - 18.00 uur
24 maart  |  10.00 - 18.00 uur