Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

/global/scaled/744x371x135x2x744x372/AAES-NL-News-Images-2017-Cobouw_cafe.jpg

Hoe gaan we duurzamer om met grondstoffen, ruimte en energie? Wat zijn de mogelijkheden voor duurzamer bouwen én renoveren? En hoe kunnen we duurzaamheid en energiezuinigheid implementeren in het gehele bouwproces? Op donderdag 9 november 2017 gaan architecten, ontwikkelaars, installateurs en opdrachtgevers met elkaar in gesprek tijdens ‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’. Bent u erbij?

Een live-talkshow voor de bouw, dat is het Cobouw Café. Georganiseerd door Cobouw – dit keer in samenwerking met VNO-NCW Regio Rotterdam en ASSA ABLOY Entrance Systems – gaan Cobouw-journalisten Thomas van Belzen en Joost Zwaga het gesprek aan met interessante tafelgasten uit de bouwsector. Onder andere Diederik Dam, van Dam & Partners Architecten, Bernard Wientjes, van De Bouwagenda, Eric Verwey, van Verwey Vastgoed, en onze eigen Country General Manager René Rustenhoven gaan in gesprek over duurzaamheid van gebouwen in de regio Rotterdam. De Rotterdamse cabaretgroep De Tunes zorgt voor een culturele omlijsting, en de dag wordt afgesloten met een borrel. Cobouw Café vindt dit keer plaats in Café Rotterdam, dat met zijn prachtige uitzicht over de Maas en de skyline van Rotterdam een perfecte omgeving vormt voor inspirerende discussies.

ASSA ABLOY Entrance Systems en duurzaamheid

Van sourcing tot recycling: bij ASSA ABLOY Entrance Systems staat duurzaamheid altijd en overal centraal. We werken hard aan onze duurzaamheidsdoelstellingen op het gebied van onder andere waterconsumptie, energie-efficiency en gezondheid en veiligheid van medewerkers. Klanten laten we graag zien waar het voordeel van verduurzaming precies zit, en hoe onze producten daaraan bij kunnen dragen. We zijn dan ook trotse hoofdsponsor van het ‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’.

Praktische informatie

Het Cobouw Café vindt plaats op donderdag 9 november 2017, van 16.00 tot 18.00 uur, met ontvangst vanaf 15.30 uur, in Café Rotterdam, Wilhelminakade 699, Rotterdam. Aanmelden is gratis, maar wel aan te raden vanwege een beperkt aantal plaatsen. Dineren na afloop is mogelijk in Café Rotterdam, op eigen kosten. 

‘Cobouw Café Rotterdam – verduurzaming van de stad’ wordt mede mogelijk gemaakt door Café Rotterdam.