Blog: Door Stories - introductie

Na mijn opleiding Bouwkunde aan de TU Delft, wilde ik eindelijk eens echt gaan bouwen! Bouwen aan een mooiere bebouwde omgeving. Ik ging aan de slag bij één van de grootste gevelbouwer van Nederland, waar ik aan de meest bijzondere projecten heb gewerkt. Bijna 6,5 jaar later kwam de kans om Doornerd te worden bij ASSA ABLOY Entrance Systems. En wie wil dat nu niet?

Inmiddels ben ik er in de eerste paar maanden achter gekomen hoe ontzettend veel waarde de deuren en laad- en lossystemen hebben voor personen, bedrijven en processen. Deze Door Stories, zijn te leuk om niet te delen! Daarom zal ik vanaf nu iedere maand een nieuwe Door Story plaatsen, om te laten zien hoe onze verschillende toegangssystemen toegepast worden in uiteenlopende situaties. 

Hoe word ik een Doornerd...

Mijn collega’s zullen dit ongetwijfeld herkennen; als je in jouw omgeving laat weten dat je bij ASSA ABLOY Entrance Systems werkt, krijg je via WhatsApp met regelmaat foto’s van het ASSA ABLOY-logo op een deur. Dat komt waarschijnlijk enerzijds omdat de deuren nu eenmaal op de meest uiteenlopende plekken te vinden zijn, anderzijds omdat men gewoon ontzettend blij is dat ze eindelijk ook weten hoe je ASSA ABLOY schrijft.

En geef ze eens ongelijk; de naam van mijn werkgever komt dan wel voort uit een mooie traditie van de samensmelting van het Zweedse bedrijf Assa en het Finse bedrijf Abloy, maar spreekt in Nederland voor de automatische deuren nog zeker niet voor zich. 

Ik krijg ze dus sinds januari ook; de foto’s van toegangssystemen uit mijn omgeving. De laatste die ik kreeg kwam uit Diergaarde Blijdorp van een Besam schuifdeur in het giraffenverblijf om precies te zijn. Wat leuk! En praktisch. Zo blijven kou, warmte, maar vooral tocht zoveel mogelijk buiten het verblijf. Aangenaam voor de giraffen én de bezoekers!

Geschreven door Anita van der Brugge

In de rol van Specialist Entrance Systems ben ik in een 
vroeg stadium betrokken bij diverse vraagstukken op
het gebied van automatische toegangsoplossingen.
Specialisten in een vroeg stadium betrekken leidt tot
slimme en duurzame gebouwen.
Daar maak ik mij sterk voor!