Duurzaamheidsrapport 2016 nu beschikbaar

/global/scaled/500x411x0x15x500x-1/AAES-NL-News-Images-assa_abloy_sustainability_symbol_no_tagline (1).jpg

Wereldwijd wordt er door de ASSA ABLOY Groep veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Voor ons is duurzaamheid namelijk de drijfveer voor alles wat wij doen. Daarom is er ook voor het jaar 2016 een duurzaamheidsrapport uitgebracht. Hierin lees je alles over de duurzame initiatieven en prestaties van de ASSA ABLOY Groep in 2016.

Het rapport

Dit rapport, samen met extra informatie die online te vinden is, beschrijft de duurzame initiatieven en prestaties van de ASSA ABLOY Groep in 2016. Daarnaast wordt er verder ingegaan op de vragen die door de Groep geïdentificeerd zijn als meest belangrijk voor haar stakeholders. De gegevens die in dit rapport gepresenteerd worden zijn verzameld tijdens het gehele kalenderjaar en omvat alle activiteiten van de ASSA ABLOY Groep.

Hoogtepunten van 2016

  • Er waren positieve ontwikkelingen in alle rapportage gebieden.
  • Ons portfolio aan groene producten is uitgebreid.
  • De gedragscode voor het personeel is bijgewerkt en nu beschikbaar in 28 talen en de gedragscode voor bedrijfspartners is gelanceerd.
  • De totale uitstoot van broeikasgassen van de ASSA ABLOY Groep daalde met maar liefst 24% door nieuwe productietechnologieën en efficiencyverbeteringen.
  • Het aantal entiteiten die volgens de ISO 14001 of volgens andere milieubeheerssystemen zijn gecertificeerd is verhoogd van 121 naar 124.
  • Ontwikkeling van een ‘Health and Safety Management System’ voor de gehele ASSA ABLOY Groep met gestandaardiseerde statistieken, inclusief indicatoren om verwondingen te helpen voorkomen en een bijdrage leveren aan de versterking van de veiligheidscultuur van de ASSA ABLOY Groep.