Logistica FOR YOU

/global/scaled/1800x898x0x0x1020x510/AAES-NL-News-Images-2017-Header_logistica_2017.jpg

Een toegangssysteem lijkt zo vanzelfsprekend. Toch speelt de keuze voor een toegangsoplossing een belangrijke rol voor wat betreft veiligheid, efficiëntie en comfort. Met welke uitdagingen heeft uw bedrijf te maken?

ASSA ABLOY Entrance Systems wil het leven makkelijker maken voor iedereen die kan profiteren van veilige, beveiligde en betrouwbare entreeoplossingen. Om dat te bereiken blijven we onze systemen continu verbeteren en verduurzamen. Kennis en innovatie: dat is waar het om draait. En dat doen we allemaal FOR YOU. 

Wat is uw uitdaging?

Op Logistica gaan we graag met u in gesprek over uw uitdagingen op het gebied van toegangsoplossingen, zoals safety of people, safety of goods, security en efficiency

Safety of people

In sectoren als distributie, logistiek, manufacturing en retail bewegen veel werknemers zich over de werkvloer. Veiligheid van personen is prioriteit nummer één, ook binnen onze productontwikkeling. Met beveiliging, zoals een lichtgordijn, zachte onderkant van snelloopdeuren en onze Dock-IN-oplossing, zorgen we dat uw werknemers veilig werken. 

Safety of goods

Ook goederenstromen moeten in goede en veilige banen geleid worden. Het is natuurlijk niet te veroorloven dat goederen beschadigd worden gaan of rotten. Diverse producten verkleinen de kans op botsingen en schade. Daarnaast voldoen onze producten aan de hoogste veiligheid- en hygiëne-eisen, zoals HACCP-, BRC- en IFS-normeringen. 

Security

Veiligheid van werknemers en goederen is één, maar hoe beschermt u uw bedrijf tegen risico’s van buitenaf, zoals ongewenste bezoekers? Wij werken continu aan nog beter beveiligde toegangsoplossingen. Met de TAPA-certificering in het achterhoofd adviseren we u graag over optimale veiligheid in uw logistieke proces. 

Efficiency

Een efficiënt logistiek proces is cruciaal. Daarbij spelen een slimme inrichting, maar ook kostenbesparing en duurzaamheid een belangrijke rol. Wij denken graag mee over de invulling van efficiëntere logistieke processen. Zo bieden we u met ASSA ABLOY e-maintenance™ 24/7 toegang tot alle onderhoudsinformatie. Wel zo handig. 

Beursinformatie

Locatie: Jaarbeurs  |  Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht
Hal 2 | Stand: B011

Openingstijden:
28 november  |  10.00 - 19.00 uur
29 november  |  10.00 - 19.00 uur
30 november  |  10.00 - 18.00 uur