Nieuwe handmatig bediende tourniquetdeur ASSA ABLOY RD100

/global/scaled/2953x1477x0x0x1020x510/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-Revolving-doors-Power-assist-revolving doors-rd100-3-slim-hotel-exterior-web-with woman-web.jpg

Het nieuwste lid van de familie tourniquetdeuren, de ASSA ABLOY RD100, is een handmatig aangestuurde tourniquetdeur met power assist. Met een klein duwtje start de deur en past zich aan aan de gebruiker. Dat is comfortabel en bespaart energie.

De ASSA ABLOY serie roterende deuren ofwel draaideuren biedt oplossingen voor ieder bedrijf. Vind gemakkelijk de juiste deur voor uw type en aantallen voetegangersverkeer en type gebouw en customize het in de voor u best passende entreeoplossing. 

Parkeerfuncties verhogen het comfort en reduceren energieverbruik 

De introdcutie van de ASSA ABLOY RD100 - de nieuwe handbestuurde roterende deur met power assist - is een uitstekende energiebesparende entree binnen de complete serie roterende deuren. Bedrijven in publieke omgevingen en bij kantoren met alleen voetgangersverkeer hebben behoefte aan een goed uitziende entree die de gebruikers ervan goed faciliteert. Een eenvoudig duwtje is alles wat nodig is om de ASSA ABLOY RD100 te starten en zich aan te laten passen aan het tempo van de gebruiker. Features zoals een terug-naar-parkeerstand of stabiele-parkeerstand verzekeren dat wind en onwelkome gasten zoals ongedierte buiten blijven terwijl de entree in de ideale positie blijft voor de volgende gebruiker. 

Ontdek het hele uitgebreide pakket aan tourniquetdeuren 

De ASSA ABLOY RD100 maakt deel uit van een breed pakket van automatische rotrerende deuren. Dit type vult de serie volledig automatische compacte tourniquetdeuren goed aan die perfect voor ieder bedrijf zijn waar behoefte is aan automatische deuren en/of toegangscontrole.  De elegante volledig glazen draaideuren passen goed op plaatsen waar elegantie niet ten koste moet gaan van de functionaliteit. Ten slotte vinden grote groepen personen met winkelwagens of koffers doorgang in de serie tourniquetdeuren met een grote capaciteit. Door het volledige pakket vindt u altijd een perfect passende oplossing. Lees hier meer over het volledige pakket tourniequetdeuren.