NIEUW! ASSA ABLOY SL500 P: inbraakwerend en esthetisch schuifdeursysteem

/global/scaled/1836x920x99x0x1020x510/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-Sliding-doors-Sliding-door-entrance-systems-Besam-SL500-sliding-door-system-besam-sl500-protect-art-gallery.jpg

Dat u uw pand optimaal wilt beveiligen, begrijpen we – of u nu werkzaam bent in de retail, horeca of op kantoor. Uw bedrijf moet eenvoudigweg goed beveiligd zijn tegen risico’s als inbraak of vandalisme.

Vandaar dat ons nieuwe schuifdeursysteem, de ASSA ABLOY SL500 P, uitgebreid is getest én gecertificeerd op het gebied van inbraakwerendheid. Zo bent u goed beveiligd tegen risico’s, maar beschikt u tegelijkertijd over een aantrekkelijke entree van uw pand. 

De ASSA ABLOY SL500 P voldoet aan de EN 16005-veiligheidsnorm en biedt tevens duurzame functies. Zo kan de deur worden voorzien van een innovatieve sensor. Daarmee monitort u het energieverbruik en bespaart u ook daadwerkelijk energie. De toegangsoplossing maakt daarnaast gebruik van activerings- en aanwezigheidsdetectie. Personen of objecten in de deuropening worden zo gedetecteerd, en de deur sluit pas als alles veilig is en er geen obstructie is. Het ASSA ABLOY SL500 P automatische schuifdeursysteem is verkrijgbaar met enkele of dubbele schuifdeuren en is inclusief deurblad, veiligheidsvoorzieningen en opties voor toegangscontrole. Het systeem is verkrijgbaar in drie varianten:

Een professionele uitstraling

Als bedrijf zijnde wilt u niet alleen beschermd zijn tegen risico’s van buitenaf, maar ook een goede uitstraling en eenvoudige entree bieden aan bezoekers of klanten. Daarom biedt ons SL500 P schuifdeursysteem niet alleen extra beveiligingsfuncties om uw entree te beschermen, maar heeft deze ook een aantrekkelijk design voor een professionele uitstraling.