NIEUW! Compleet draaideursysteem

/global/scaled/1550x775x270x186x1020x510/AAES-PRODUCTS_2.1-PRODUCT-IMAGES-Automatic-doors-Swing-doors-Integrated-swing-door-systems-ASSA-ABLOY-SW200I-Home-office-exterior-entrance.jpg

Elektrische deuropeners bieden uw business belangrijke voordelen. De deuren nemen minimale ruimte in, maar bieden tegelijkertijd een maximale openingsbreedte. Dat ASSA ABLOY Entrance Systems verschillende soorten draaideurautomaten biedt, dat wist u misschien al. Maar wist u dat u vanaf nu ook bij ons terechtkunt voor een compleet draaideursysteem? Ons nieuwe ASSA ABLOY SW200 I draaideursysteem biedt een volledig geautomatiseerd deursysteem, inclusief onzichtbaar armsysteem en een geïntegreerde automaat.

Professionele uitstraling

Van scholen tot stations, kantoorgebouwen of horecagelegenheden: een professionele uitstraling van uw entree is cruciaal. De ASSA ABLOY SW200 I is uitermate geschikt voor entrees die intensief worden gebruikt, en bovendien vragen om een esthetisch aantrekkelijke uitstraling. In tegenstelling tot bij het gebruik van een deurautomaat bij bestaande deuren, is er bij de SW200 I geen armsysteem zichtbaar. Dat zorgt voor een rustige, professionele uitstraling van uw toegangsoplossing.

Veilige entree

Een toegangsoplossing hoort geschikt te zijn voor allerhande soorten gebruikers, in verschillende leeftijdscategorieën en met een diverse fysieke gesteldheid. De SW200 I – die voldoet aan alle EU-voorschriften zoals de EN16005-veiligheidsnorm – biedt u de veiligheid die uw pand nodig heeft. Dankzij een optimale mechanische bescherming bij het scharnier, in de vorm van een afgerond profiel op de achterrand, wordt voorkomen dat vingers beklemd kunnen raken. En met intelligente vergrendelingsfuncties bent u beschermd tegen ongevallen en ongewenste bezoekers.

Gecombineerde toepassing

Een tourniquetdeur is een goede optie als u kiest voor een professionele uitstraling van uw pand, maar is niet de beste toepassing wanneer mindervaliden gebruikmaken van uw pand. Door uw tourniquetdeur te combineren met de SW200 I, biedt u mindervaliden een comfortabele, veilige en betrouwbare toegang, die er bovendien zeer esthetisch uitziet. De oplossing is snel en eenvoudig te integreren naast (bestaande) tourniquetdeuren, en beschikbaar in zowel enkele als dubbele uitvoering.

Hygiënisch en duurzaam

Het feit dat de onderdelen van de SW200 I netjes zijn weggewerkt biedt nog een voordeel: waar een draaideurautomaat en de bijbehorende arm extra reiniging vereisen aan de bovenkant, is dat bij dit draaideursysteem verleden tijd. Ook qua duurzaamheid zit u goed met de SW200 I. Het geautomatiseerde systeem opent en sluit alleen als er daadwerkelijk iemand doorheen wil. Zo bent u verzekerd van een minimaal energieverbruik en minimale tocht. En de speciaal ontworpen borstels van de SW200 I voorkomen binnendringende lucht nog eens extra.

Bekijk hier meer informatie over onze nieuwe draaideursystemen.