ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex werken samen

/global/scaled/1500x750x0x139x1020x510/AAES-NL-case-studies-MCL-MCL_2.jpg

Heeft u weleens stilgestaan bij het belang en de functie van deuren in een gezondheidszorgomgeving, zoals een ziekenhuis? Uiteraard spelen hygiëne, veiligheid en gebruikersgemak van de deur hier een belangrijke rol. Controle is echter nóg belangrijker.

Want deuren van een quarantaineruimte of röntgenafdeling die plotseling onbedoeld opengaan, kunnen gevolgen hebben voor de veiligheid van patiënten en hun omgeving. Op de spoedeisende hulp is het juist van belang dat deuren zo snel mogelijk open en dichtgaan op het juiste moment. Iets om over na te denken bij het ontwerpen van een gebouw en de keuze voor een toegangsoplossing.

Eén partij voor al uw toegangsoplossingen

ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex Doors Europe, specialist in luchtdichte deursystemen en geavanceerde automaten voor de medische sector, foodsector, cleanrooms en laboratoria, slaan daarom de handen ineen, zodat u profiteert van één compleet productportfolio voor al uw vraagstukken omtrent toegangsoplossingen. Eén partij, waar u terechtkunt voor zowel standaard deuroplossingen, zoals onze schuifdeuren, draaideuren, tourniquetdeuren of overheaddeuren, als specifiekere oplossingen, zoals de brandwerende, luchtdichte of isolerende deuren van Metaflex. Zo vindt u snel de juiste oplossing voor ieder vraagstuk.

Uitgebreide service

Samen bieden ASSA ABLOY Entrance Systems en Metaflex u een nóg uitgebreidere en snellere service. Niet alleen vormen we een one-stop-shop voor alle toegangssystemen voor uw ziekenhuis of zorginstelling, ook onderhouden en moderniseren we uw installaties, om zo uw zorginstelling draaiende te houden. Want dat toegangsoplossingen binnen de gezondheidszorg letterlijk van levensbelang kunnen zijn, dat weten we als geen ander. Onze meer dan tweehonderd gespecialiseerde servicemonteurs, aanwezig door heel Nederland, zijn daarom altijd binnen twee uur ter plaatse om eventuele storingen op te lossen. Dat geldt voor al uw toegangsoplossingen, van standaarddeur tot specifieke deuroplossing.

Als gespecialiseerde partner adviseren we partijen in de bouwkolom tevens over onze diverse producten. Of het nu gaat om een standaard toegangsoplossing of een specifieker vraagstuk over deuroplossingen voor bijvoorbeeld een OK-ruimte, stralingsruimte of een koel- of vriescel. Dat begint al bij het schrijven van het bestek en advies over de juiste specificaties. Ook tijdens de rest van het bouwproces bieden we ondersteuning en advies.

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in innovatie en kennisdeling. Met gekwalificeerde partners zijn we in staat onze klanten nog beter te ondersteunen en adviseren. Meer weten over Metaflex of onze toegangsoplossingen? We helpen u graag. 

 

Al onze automatische toegangsoplossingen vindt u hier.