Blog: Hoe beveilig ik mijn pand optimaal?

/global/scaled/1500x750x0x40x1020x510/AAES-NL-News-2018-Beveiliging_pand.jpg

Voor elk bedrijf is beveiliging van groot belang. Dit wordt onder andere gedaan door alarmsystemen, camerabewaking of zelfs professionals die surveilleren. Ook entrees spelen een belangrijke rol bij het 24 uur per dag beschermen van uw gebouw.

Dus denk naast bovengenoemde systemen ook aan veilige oplossingen voor het openen en afsluiten van deuren, zoals een inbraakwerende schuifdeur. We geven u graag een aantal tips om de beveiliging aan uw entrees te vergroten:

Gesloten gevel

Een gesloten gevel rondom de entree zorgt al voor een goede beveiliging. Zo zorgt u namelijk voor zo min mogelijk zwakke punten.

Toegangscontrole

Zorg er daarnaast voor dat alleen bevoegd personeel toegang heeft door een toegangscontrolesysteem te installeren. Deze kunnen worden aangestuurd door een hele reeks toegangsopties, waaronder kaartlezers, pin-pads en vingerafdruk-deursloten - u kunt dus kiezen welke het beste bij uw gebouw past. Klik hier voor meer informatie.

Geïntegreerde systemen

Ook kunnen automatische deuren een belangrijke schakel vormen in de beveiliging van uw pand. Zo zijn er diverse automatische tourniquetdeuren en schuifdeuren die RC2, WK2 of WK3 gecertificeerd zijn, voor optimale beveiliging van uw pand. En industriële toepassingen zijn er overheaddeuren met inbraakwerendheidsklasse voor optimale bescherming.

Veiligheid voorop

Met diverse beveiligingsfuncties kunt u uw entrees of doorgangen uitstekend afsluiten, maar denk ook altijd aan de veiligheid voor uw medewerkers en bezoekers. Zorg er dus altijd voor dat uw geautomatiseerde deuren over veiligheidssystemen beschikken, zoals sensoren en impulsgevers. Deze maatregelen zorgen ervoor dat, ongeacht hoe beveiligd uw gebouw is, iedereen, hoe mobiel ook, in staat is om veilig de doorgangen te gebruiken, zelfs in geval van nood.