Houd tocht en ongedierte buiten met tochtborstels voor uw schuifdeuren

Uw toegangsdeur is hét visitekaartje van uw winkel of pand. Een automatische schuifdeur zorgt voor een professionele uitstraling en een toegankelijke entree van uw bedrijf. Dat moet er dus goed uit zien. Naast het uiterlijk spelen ook veiligheid, efficiëntie en kosten mee. En daar kunnen tochtborstels optimaal aan bijdragen.

Ongedierte bestrijden

Muizen en ander ongedierte? Laat ze voor een écht dichte deur staan

Hoe houd je muizen, ratten en insecten buiten de deur? Er bestaan effectieve oplossingen die zowel milieu- als klantvriendelijk zijn, namelijk in de vorm van automatische deuren. Lees snel verder.

 

Borstels aan uw automatische schuifdeur. Na verloop van tijd slijten ze, worden ze vuil en laten meer tocht binnen. En dat doet afbreuk aan de uitstraling van uw deuren - en vaak daardoor ook uw pand. 

Gelukkig kunnen nieuwe borstels eenvoudig toegepast worden - zeker ook op bestaande installaties. In Nederland hebben we een speciale bus rondrijden met daarin alle benodigdheden om een deur te voorzien van nieuwe tochtborstels. En dat brengt voordelen met zich mee, namelijk: 

Geen toegang voor ongedierte

We merken dat - zeker in de herfst en winter wanneer het kouder wordt - dierlijke bezoekers de kieren van uw schuifdeuren benutten om uw bedrijfspand binnen te komen. Door een nieuwe set borstels op uw systeem te plaatsen, hebben ze weinig kans meer om binnen te komen en blijven ze - letterlijk - buiten de deur. 

Voorkomen tocht

De naam zegt het al, tochtborstels voorkomen tocht. En dat heeft een positieve invloed op uw binnenklimaat. Met name wanneer er deuren in uw pand nagenoeg tegenover elkaar gepositioneerd zijn. Airconditioning en verwarming hoeven minder hard te werken om uw ruimte op temperatuur te houden, en dat werkt een stuk efficiënter.

Bespaar kosten

Als u minder energie nodig heeft om ruimtes te koelen of verwarmen, betekent dat dat u  energiekosten kunt besparen. Informeer ook bij de overheid naar eventuele subsidieregelingen om uw pand nog duurzamer te maken.

Meer informatie

Meer weten over tochtborstels voor uw automatische schuifdeuren? Vul het contactformulier op deze pagina in voor meer informatie, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

 

Vond u dit nieuwsbericht interessant? Lees ook: