Zien we u op Transport & Logistics?

/AAES/NL/News/2017/Logistica_HDR.jpg

Veiligheid, efficiëntie, comfort: met welke uitdagingen heeft uw bedrijf te maken? Wist u dat de keuze voor een toegangsoplossing hierbij een grote rol speelt dan u wellicht denkt? We gaan graag met u in gesprek over uw uitdagingen in uw logistiek centrum tijdens Transport & Logistics van 6 t/m 8 november in AHOY Rotterdam.

Thema’s die onder andere behandeld worden op Transport & Logistics 2018  zijn: duurzame logistiek, schaarste in logistiek – veilig werken – personeelswerving, automatisering, douane & wetgeving - subsidies en gevaarlijke stoffen, synchromodaal transport – achterlandverbindingen en distributienetwerk.

Ook bij ASSA ABLOY Entrance Systms zijn we continu bezig om onze toegangsoplossingen te verbeteren aan de hand van deze thema’s. Alles draait om kennis en innovatie, en dat doen we FOR YOU. We komen dan ook graag met u in gesprek over:

  • Safety of people: veiligheid van personen is prioriteit nummer één binnen elke sector. In een logistiek centrum is dat zeker aan de orde – het laadperron is namelijk één van de gevaarlijkste omgevingen. Oplossingen als lichtgordijnen, zachte onderkanten van snelloopdeuren of het ASSA ABLOY Dock-In zorgen ervoor dat uw medewerkers veilig kunnen werken.  
  • Safety of goods: goederenstromen moeten in goede en veilige banen worden geleid, om te voorkomen dat zaken beschadigd raken of gaan rotten. Oplossingen als een extra geïsoleerde overheaddeur, luchtkussenshelter of speciale snelloopdeuren voor de voedingsmiddelenindustrie zorgen ervoor dat uw goederen hygiënisch en veilig verladen kunnen worden.
  • Security: hoe beschermt u uw bedrijf tegen negatieve invloeden van buitenaf, zoals ongewenste bezoekers? Met de TAPA-certificering in het achterhoofd adviseren we u graag over optimale veiligheid voor uw transport en logistiek. 
  • Efficiency: slimme inrichting, kostenbesparing en duurzaamheid spelen allemaal een rol bij een efficiënt logistiek proces. Vergeet ook het onderhoud van uw toegangsoplossingen niet. Met ASSA ABLOY e-maintenance™ heeft u 24/7 toegang tot alle onderhoudsinformatie. Dat scheelt.

Beursinformatie

Locatie: AHOY |  Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Stand: 4.212

Openingstijden:
dinsdag 6 november  |  10.00 - 17.00 uur
woensdag 7 november  |  10.00 - 17.00 uur
donderdag 8 november  |  10.00 - 17.00 uur