De vier voordelen van een nachtdeur voor uw pand

/AAES/NL/News/2019/Whitepaper_header_automatische_toegangsoplossingen.png

De beveiliging van uw pand: daar wilt u niet van wakker liggen. Maar hoe zorgt u ervoor dat u uw entree goed beveiligt én aantrekkelijk houdt voor bezoekers? Nachtdeuren als toevoeging op uw tourniquetdeur bieden uitkomst. De deuren, die kunnen worden geïntegreerd in uw tourniquetdeuren, bieden een extra beveiligingsbarrière voor de toegang tot uw pand. Dat biedt een aantal belangrijke voordelen:

1. Betere beveiliging van uw pand

 

Nachtdeuren bieden een extra beschermende barrière bij uw ingang. Een nachtdeur met toegangscontrole zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen naar binnen kunnen gaan. En met een geautomatiseerde nachtdeur bepalen beveiligings- of receptiemedewerkers wie het pand kan betreden en wie niet.

Handmatige nachtdeuren kunnen bovendien worden ontworpen om te voldoen aan weerstandsklasse 3, voor extra inbraakbeveiliging. Dit geldt niet voor automatische nachtdeuren.

2. Efficiëntere toegang voor bezoekers

 

Bij een tourniquetdeur is het niet altijd direct duidelijk of een pand gesloten is of niet. Doordat een nachtdeur de toegangsoplossing letterlijk afsluit, voorkomt u verwarring bij bezoekers. En dankzij opties voor geautomatiseerde of handmatige bediening bepaalt u zelf eenvoudig wanneer de nachtdeur geactiveerd wordt.

3.  Meer comfort voor medewerkers

Geautomatiseerde nachtdeuren kunnen op afstand worden bediend door medewerkers. Zo kunt u bij bepaalde weersomstandigheden, zoals harde wind of zware regenval, ook ’s nachts vanuit een balie of receptie uw toegang afsluiten. Wilt u uw binnenklimaat optimaal regelen? Nachtdeuren kunnen zo worden geprogrammeerd dat ze alleen openen en sluiten wanneer dat nodig is, zodat wind, regen en tocht buiten blijven en het binnenklimaat aangenaam blijft.

4. Een esthetische uitstraling van uw pand

Nachtdeuren worden aan de buitenkant tegen uw bestaande tourniquetdeuren aan gemaakt. Er zijn verschillende soorten uitvoeringen, bijvoorbeeld met robuuste of slanke profielen. Dat betekent dat ze passen bij het design van een toegangsoplossing en niets afdoen aan de esthetiek van uw entree. Belangrijk, want uiteindelijk gaat het erom dat uw toegangsoplossing en pand er aantrekkelijk en gastvrij uitzien voor bezoekers, gasten of werknemers.