Logistica FOR YOU

/AAES/NL/News/2019/BN%20Logistica%201020x509px.jpg

De distributie- en logistieksector is aan verandering onderhevig. Hoe gaat u om met de digitalisering van uw productie- en logistieke processen? Of u nu gebruikmaakt van big data, virtual reality of robots, één ding is duidelijk: ook in de toekomst staat de veiligheid van mensen en goederen voorop.

Logistica 2019: wij zijn er FOR YOU.
Als totaalleverancier van toegangsoplossingen weten we hoe belangrijk het is om personen- en goederenstromen in goede en veilige banen te leiden – of het nu gaat om een distributiecentrum, magazijn of productieomgeving. Op Logistica 2019 gaan we graag met u in gesprek over het thema veiligheid van personen en goederen en uw specifieke uitdagingen op het gebied van toegangsoplossingen. Wat kunt u verwachten van een bezoek aan onze stand?

 

Onderhoud en augmented reality
Een storing aan uw toegangsoplossing? Om veiligheid te garanderen is het belangrijk deze zo snel mogelijk op te lossen. Ontdek de mogelijkheden van augmented reality voor service op afstand. We laten u zien hoe monteurs via video meekijken met een storing aan een deur. Zo kan in negen van de tien gevallen een storing snel en op afstand worden opgelost.

 

Online platform voor realtime inzichten
Onderhoud en modernisering van uw toegangsoplossingen spelen een belangrijke rol bij het handhaven van veiligheid. Op onze stand vertellen we u graag meer over ASSA ABLOY e-maintenance™. Dit online platform biedt u dag en nacht toegang tot alle informatie over uw toegangsoplossingen. Zo heeft u snel en eenvoudig inzicht in serviceafspraken, onderhoudskosten, moderniseringen, meldingen van storingen en de status van uw deuren.  

 

ASSA ABLOY Entrance Systems gelooft in het belang van veilige, beveiligde en betrouwbare toegangsoplossingen. Daarom blijven we continu verbeteren, verduurzamen en innoveren. Dat doen we allemaal FOR YOU. Bezoek ons op Logistica 2019 in hal 2, stand B022 en we vertellen u graag meer.


Beursinformatie

Locatie: Jaarbeurs  |  Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht
Hal 2 | Stand: B022

Openingstijden:
5 november  |  09.00 - 17.30 uur
6 november  |  09.00 - 17.30 uur
7 november  |  09.00 - 17.30 uur