ASSA ABLOY Entrance Systems en LG Electronics Inc. tekenen een nota van overeenstemming voor de ontwikkeling van een nieuwe transparante OLED automatische schuifdeur

/AAES/NL/News/2020/AAES_LG_OLED%20SL%2001.jpg

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft een nota van overeenstemming (MOU) aangekondigd met LG Electronics Inc. (LG), het toonaangevende bedrijf voor consumentenelektronica voor eersteklas weergaveapparatuur, huishoudelijke apparaten en multimediagoederen, voor de ontwikkeling van een hoogwaardige automatische schuifdeur uitgerust met LG’s Transparante OLED digitale technologie. De officiële ondertekening van de MOU vond plaats op 8 december 2020.

Onder de MOU-overeenkomst zullen ASSA ABLOY Entrance Systems en LG samenwerken om een innovatieve, eerste in zijn soort oplossing te bieden: een transparante automatische OLED-schuifdeur. Door het combineren van de toonaangevende OLED-weergavetechnologie van LG met de bestverkochte automatische schuifdeuren van ASSA ABLOY.

“Niet alleen biedt het gemakkelijke, contactloze en geautomatiseerde toegang” zegt Mikael Carleson, President Pedestrian Door Solutions. “Het biedt ook nieuwe mogelijkheden voor luxe detailhandelaren, commerciële gebouwen en ondernemingen om advertentie, communicatie en begroetingen te tonen aan klanten, bezoekers of werknemers die een gebouw of een gebied betreden.”

De nieuwe ASSA ABLOY geautomatiseerde glazen schuifdeuren zijn uitgerust met ingebouwde narrowcasting in de glazen deur en kunnen HD-afbeeldingen en video’s projecteren. Het combineert LG’s transparante OLED-signage (model 55EW5G) en SuperSign-oplossing voor geïntegreerd content beheer. Doordat de deur veel transparanter is dan vergelijkbare LCD-schermen, past hij naadloos en natuurlijk in zijn omgeving door kleuren nauwkeurig te reproduceren met een uitzonderlijke helderheid en een hoog contrast. Het product biedt ook uitstekende duurzaamheid en verbeterde veiligheid dankzij het robuuste ontwerp met gehard glas.

“Innovatie vormt de kern van alles wat we doen”, zegt Christopher Norbye Executive Vice President en Head of Entrance Systems Division. “Ik ben erg trots dat we samen met LG onze klanten dit baanbrekende product kunnen aanbieden met de nieuwe transparante OLED-automatische schuifdeur. Het zal onze klanten op de voorgrond plaatsen en hen een fantastische, nieuwe, oplossing bieden als het gaat om het aanpassen van merk- en klantervaringen.”

Voor meer informatie, neem dan direct contact op met:

Rogier Verwer, Commercial Director Sliding Door Solutions, tel.: +46 (0)73 808 5458
Mikael Carleson, President Pedestrian Door Solutions, tel.: +46 (0)73 805 8015

Bekijk de video: