Automatische deuren en contactloze schakelaars: wanneer hygiëne het belangrijkste is

/AAES/PRODUCTS_3.1/PRODUCT-IMAGES/Automatic-doors/add-ons/t-switch-15/T-switch-15-hygiene.jpg

In tijden waarin hygiënecontrole essentieel is, zijn er voorzorgsmaatregelen nodig om bacteriële verspreiding in uw pand tot een minimum te beperken. Dat kan bijvoorbeeld door het installeren van contactloze impulsgevers, het automatiseren van uw handmatige deuren en ervoor te zorgen dat uw automatische deuren goed en tijdig worden onderhouden.

In gebieden met veel personenverkeer worden de deurkrukken constant aangeraakt. Door het wegnemen van de noodzaak om deurkrukken aan te raken, vermindert het risico op kruisbesmetting en helpt het om bacteriële verspreiding te voorkomen tussen medewerkers, klanten, patiënten en bezoekers. De ASSA ABLOY T Switch 15 activeert de draaideur met een contactloze impuls en is daarmee de perfecte oplossing voor hygiënecontrole, ongeacht in welke omgeving u zich bevindt.

Als er andere handmatige deuren in het pand aanwezig zijn die intensief gebruikt worden - zoals toiletten en andere doorgangen - raden wij aan deze deuren te automatiseren. Dit minimaliseert het risico op kruisbesmetting en houdt de omgeving hygiënisch, zodat alle gebruikers veilig zijn. Bekijk ons volledige aanbod van automatische deuren.

Automatische deuren zijn essentieel om hygiënecontrole mogelijk te maken, kruisbesmetting te minimaliseren en afzonderlijke ruimtes van elkaar te scheiden. Vandaag de dag is het belangrijker dan ooit om gedegen en preventief onderhoud te plegen aan uw automatische deuren om een betrouwbare werking te verzekeren. Onze bijna 250 gespecialiseerde servicemonteurs zijn altijd dichtbij. Zij hebben de benodigde onderdelen, kennis en expertise om uw bedrijf toegankelijk te houden. Lees meer over onze onderhoudsservice voor uw deuren.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon, ons algemene telefoonnummer 088 – 059 55 00, per e-mail of vul het contactformulier hieronder in.

Ook voor industriële deuren bieden wij een soortgelijke moderniseringsset aan. ASSA ABLOY M Aanraakvrije openers voor industriële deuren, die het mogelijk maakt om industriële deuren handenvrij aan te sturen.

Meer weten? Stel hier uw vraag direct online